Emre Aşık eski eşi Yağmur Sarnıç'a ikinci kez boşanma davası açtı!

Emre Aşık eski eşi Yağmur Sarnıç'a ikinci kez boşanma davası açtı!
Galatasaray'ın eski futbolcularından Emre Aşık, boşandığı eski eşi Yağmur Sarnıç'a bir kez daha boşanma davası açtı. Aşık, 100 bin TL'lik manevi tazminat talebinde de bulundu.

8 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl Eylül ayında sonlandıran eski milli futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç yeniden mahkemelik oldu. Emre Aşık üç çocuklarının annesi olan eski eşi Yağmur Sarnıç''a bir boşanma davası daha açtı.

Eski futbolculardan Emre Aşık, üç çocuğunun annesi Yağmur Sarnıç ile olan evliliklerini 6 Eylül 2021 tarihinde çekişmeli boşanma sonucunda bitirmişti. Üç çocuğun velayetini de Emre Aşık almıştı. Mahkeme, Yağmur Sarnıç''ı kusurlu bulmuş ve 35 bin lira manevi tazminat ödemesine, Emre Aşık''ın ise aylık 5 bin lira tedbir nafakası ödemesine hükmetmişti. Bunun üzerine taraflar kararı İstinaf Mahkemesi''ne taşımışlardı.

Eski eşi Yağmur Sarnıç hakkında tehdit, öldürmeye teşebbüs ve zina gibi eylemlerin dava açıldıktan sonra gündeme geldiğini belirten Aşık, mahkemenin bu talepleri dikkate almadığını iddia etti ve yeniden boşanma davası açtı.

İKİNCİ KEZ BOŞANMA DAVASI

"Zina, hayata kast, kötü veya onur kırıcı davranış, suç işleme ve haysiyetsiz hayat sürme" sebebi ile dava açan ve her iki davanın birleştirilmesini isteyen Emre Aşık, 100 bin lira manevi tazminat talep etti.