Emre Çolak'ın sözleşmesindeki o madde ortaya çıktı

Emre Çolak'ın sözleşmesindeki o madde ortaya çıktı
Deportivo forması giyen ve Galatasaray'la adı geçen Emre Çolak'ın, takımın küme düşmesi halinde oyuncunun 1 milyon euroya serbest kalacağı ortaya çıktı.

Emre Çolak Galatasaray ile sözleşmesi sona erdikten sonra İspanyol Kulübü Deportivo ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. İspanyol Kulübü Emre Çolak'ın sözleşmesine 20 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi koydurdmuştu.

İspanyol kulübü ile ilk sezonda 36 maçta 3 gol atan ve 7 asist yapan Emre Çolak bir çok takımın transfer listesine girmişti. Hatta Sevilla ve Valencia gibi kulüpler Deportivo'nun kapısını 8 milyon Euro'dan çalmış ve olumsuz yanıt almıştı.

Çolak'ın, Galatasaray'a da geri dönmek için mesaj gönderdiği iddia edilirken Sarı-kırmızılı takımın Teknik Direktörü Fatih Terim'in oyuncuya olumlu cevap verdiği bildirilmişti.

KÜME DÜŞERSE 1 MİLYON EURO

Fanatik'in haberine göre; Son iki haftayı galibiyet ile kapatan ancak düşme potasından kurtulması zor görünen Deportivo'da sezon sonu Emre Çolak'ın ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü 26 yaşındaki orta sahanın sözleşmesinde Deportivo küme düşerse 1 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor.

İlgili Haberler