En anlamlı Asiltürk mesajını Yeniçağ Yazarı Selcan Taşçı paylaştı

En anlamlı Asiltürk mesajını Yeniçağ Yazarı Selcan Taşçı paylaştı
Yeniçağ gazetesi yazarı Selcan Taşçı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün vefatına ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Eski T.C. İçişleri ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk bugün 86 yaşında hayatını kaybetti. Siyaset camiasında birçok isim Oğuzhan Asiltürk’ün vefatına ilişkin paylaşım yaptı.

Yeniçağ gazetesi yazarı Selcan Taşçı da Asiltürk için sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

Taşçı, Asiltürk’ün Saadet Partisi’nin Cumhur İttifakı’na katılması için yaptığı çalışmaları hatırlattı.

Ölümlü dünyanın 3 günlük olduğunu belirten Taşçı, “Ölümlü dünya... Düne kadar Saadet''i Cumhurbaşkanı İttifakı''na iliştirebilecek ve genel başkanlığı dizayn edecek kudretli(!) konuşuluyordu; bugün "yok" oldu... Çok da hırsa değer bir dünya değil aslında yaşadığımız; üç günlük; belki o kadar bile değil” ifadelerini kullandı.

ASİLTÜRK CUMHUR İTTİFAKI İÇİN ŞART KOŞMUŞTU

Oğuzhan Asiltürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yapmıştı. Cumhur İttifakı’na katılma şartı olarak ise Meclis’te grup kurma şartını ortaya koymuştu. Saadet Partisi’nden ise Asiltürk’e sert tepkiler gelmişti.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, Milli Görüş’ün yayın organı TV5’te yaptığı konuşmada “Saadet Partisi hiç kimseden milletvekili dilenmez. Saadet Partisi kendi gücüyle, kendi özgül ağırlığıyla, kendi stratejik durumuyla hak ettiği sayıda milletvekili sayısı almak için kendisini millete arz eder" demişti.

İlgili Haberler