En büyük kripto borsası Doge listeleyecek. 1 saatte yüzde 6 değerlendi

En büyük kripto borsası Doge listeleyecek. 1 saatte yüzde 6 değerlendi
ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, Dogecoin listeleyeceğini açıkladı. Coinbase’in bu açıklamasından sonra Doge, 1 saatte %6 yükseldi.

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase, DOGE’u listeleyeceklerini açıkladı. Coinbase, halka arz olan bir şirket olarak zorunlu kılınan finansal verilerini bugün resmen açıkladı.

Coinbase’in 2020’nin son çeyreğine kıyasla gelirini 1,80 milyar dolara çıkarttığı görülüyor. Daha önceki çeyrekte 585 milyon dolar gelir elde eden borsa, neredeyse %300 artış elde etmiş durumda. Coinbase’in açıklamasında en çok dikkat çeken kısım ise DOGE ile ilgili listeleme oldu.

DOGE İÇİN NET TARİH VERİLMESE DE YÜKSELİŞ BAŞLADI

CNBC’nin de aktardığı bilgilere göre Coinbase önümüzdeki 6 ila 8 aylık süre içerisinde Dogecoin’i listelemeyi planladıklarını açıkladı. ABD’de Robinhood gibi uygulamalarda ve birçok kripto para borsasında listeli olan DOGE, Coinbase listelenmesi ile ise ABD’nin en büyük kripto para borsasına girmiş olacak.

ABD’deki yatırımcıların katkıları ile yükseldiği bilinen DOGE, 0,71 dolar seviyesine kadar ulaşarak rekor kırmıştı. DOGE şimdi ise yaşanan düşüş ile değerini önemli ölçüde kaybetti ve 0,41 dolardan işlem görmekte. Coinbase haberi ile 1 saatte %6 yükselen DOGE, Coinbase listelenmesinin resmen duyurulması ile ise rekoru tazeleyebilir.

Elon Musk’ın Bitcoin fiyatını düşürmekle suçlanması sonrasında küresel çapta Dogecoin‘in Binance üzerinde delist edilmesi için bir Twitter kampanyası başlatılmıştı. Binance’e seslenen kullanıcılar DOGE’un delist edilmesi için çaba sarf etse de şimdi Coinbase haberi ile bunun neredeyse imkansız olduğu söylenebilir.

İlgili Haberler