Ercan Kesal’dan Bakan Soylu’ya ‘Çukur’ yanıtı

Ercan Kesal’dan Bakan Soylu’ya ‘Çukur’ yanıtı
Çukur oyuncularından Ercan Kesal, Çukur dizisini 'lanet bir dizi' sözleriyle eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya cevap verdi. Kesal, "Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur'daki silahlar ve ölen insan sayısı mı?" ifadelerini kullandı.

‘Çukur’ adlı dizide ‘İdris Koçovalı’ karakterini canlandıran oyuncu Ercan Kesal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun söz konusu dizi hakkındaki 'lanet bir dizi' sözlerine cevap verdi.

56. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında sinemaseverlerle bir araya gelen oyuncu Ercan Kesal, "Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur'daki silahlar ve ölen insan sayısı mı?" şeklinde konuştu.

Diziden kendi isteğiyle ayrıldığını, diziye dönme gibi bir durumun da söz konusu olmadığını belirten Kesal, "Bir Çukur var, bir de başka diziler var. Öyle bir mahalle yok, günde 7-8 kişinin öldüğü mahalle yok. Çizgi film gibi uydurma bir şey." dedi.

‘Çukur’un çok izlenmesinden dolayı eleştiri aldığını kaydeden Kesal, Soylu’nun açıklamaları ile ilgili ise “Çukur’daki şiddet meselesi gündelik hayattaki şiddete göre kıyasladığında çok masum. Bütün işler bitti tek sıkıntı Çukur’daki silahlar ve ölen insan sayısı mı?” dedi.

İlgili Haberler