Erdal Beşikçioğlu’ndan ‘Bergen’ itirafı: Çok izlenmesi bizi de şaşırttı 

Erdal Beşikçioğlu’ndan ‘Bergen’ itirafı: Çok izlenmesi bizi de şaşırttı 
‘Bergen’ filminin yıldızları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu, geçtiğimiz akşam katıldıkları bir program çıkışı görüntülendi. Beşikçioğlu, Bergen filmine yönelik eleştirilere cevap verdi.

Sesiyle 80''li yıllarda adından söz ettiren fakat evliliği boyunca psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayan eşi Halis Serbest tarafından 1989 yılında öldürülen Bergen''in trajik hikâyesini konu alan ''Bergen'' adlı film geçtiğimiz haftalarda vizyona girdi.

‘Bergen’ filminin yıldızları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu, geçtiğimiz akşam katıldıkları ‘Az Önce Konuştuk’ programı çıkışı görüntülendi. 

Eleştirilerden kaçan Farah Zeynep Abdullah, gazetecilerin sorularını yanıtlamak istemedi.

"SOSYAL HAREKETE DÖNÜŞTÜ"

Gazetecilerle sohbet eden Erdal Beşikçioğlu, “Pandemi sonrası salonların doluyor olması çok keyif verici. Umarım diğer filmler de hak ettikleri karşılığı bulur. Filmin bu kadar çok izlenmesi bizi de şaşırttı. Evet, bir şeyler bekliyorduk ama sosyal bir harekete dönüşmesini beklemiyorduk.” dedi. 

ELEŞTİRİLERE YANIT GELDİ

Bergen''in şarkısını Farah Zeynep Abdullah''ın yorumlaması çeşitli eleştirileri beraberinde getirmişti.

Eleştirilere yanıt veren Beşikçioğlu, "Bu bir drama arkadaşlar. Eğer filmde rol alan oyuncu şarkı söyleyebiliyorsa bunu göz ardı edemeyiz" deyip şunları ekledi: "Film sayesinde Bergen''in bilinirliği arttı. Olaya bu yönden bakılmalı."

REKORA KOŞUYOR

“Bergen”, 17 günde 4 milyon 94 bin 43 seyirciyi sinema solanlarına çekti. Box Office Türkiye’de yer alan “tüm zamanlar seyirci rekorları” sayfasına göre “Bergen”, üçüncü hafta sonunda 720 bin 96 kişi tarafından izlendi ve “üçüncü hafta sonu performansları”nın baz alındığı listede “Recep İvedik 5”e ait rekoru kırdı.

İlgili Haberler