Erdem Kaynarca kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Erdem Kaynarca kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Yasak Elma dizisinde Dündar karakteri ile karşımıza çıkacak olan genç oyuncu Erdem Kaynarca kimdir?

Pazartesi gecelerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Yasak Elma'ya yeni bir oyuncu katılıyor. Dizi de Zeynep ile Alihan'ın karşı karşıya gelmesinin arından Yasak Elma'nın 27. bölümünde Dündar adlı yeni bir karakter katılacak. Dündar karakterini ise Erdem Kaynarca canlandıracak. Peki, Erdem Kaynarca kimdir, nereli ve kaç yaşında?

ERDEM KAYNARCA KİMDİR?

1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Erdem Kaynarca, 6 yaşından beri kitap okuma alışkanlığı vardır. Çocukluğundan itibaren eline ne geçtiyse okumuş. Kitapların etkisinden mi bilinmez, lise döneminde hayali filozof olmaktı. Bu doğrultusunda ilerlemek için,  Ortadoğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümünü bitirmiştir. Daha sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanıp ikinci üniversite eğitimini de yapmıştır. Erdem Kaynarca’nın 11-12 yaşından beri sporla ilgisi vardır. 4 yıl profesyonel olarak yüzmüş, sonraki yıllarda basketbol, tenis, fitness ve yogayla uğraşmıştır. ODTÜ’de okuduğu yıllarda Amerikan futbolu oynamıştır. Genç oyuncu Tiyatro ve reklam filmleriyle tanınmaya başlayan oyuncu, ilk oyunculuk deneyimi Show TV de yayınlanan Kalp Atışı adlı dizide Mehmet karakterini canlandırdı. Modern dansla da uğraşan yakışıklı oyuncu, 2016 yılında Emanet isimli filmde de rol almıştır.

ERDEM KAYNARCA HAKKINDA

Adı: Erdem Kaynarca
Doğum yeri: İstanbul
Doğum tarihi: 1992
Boyu: 182 cm
Kilosu: 75 kg
Medeni durumu: Bekar
Sevgilisi var mı?: Bilinmiyor
Hobileri: Kitap okumak, film izlemek ve yabancı dizi izlemek. Ayrıca boş zamanlarında tiyatro oyunlarına gitmek ve konsol oyunları oynayarak vakit geçirmeyi seviyor.

ROL ALDIĞI TİYATROLAR

-Arzu Tramvayı,
-En Kötü İş,
-Luna Park Oyunları,
-Bahar Noktası,
-Trendeki Yabancı,
-Gövde Gösterisi,
-Performansçı,
-Kadınlar Devleti,
-Romeo & Juliet,
-Merhaba,
-Martı.