"Erdoğan tarihin akışını değiştirecek…"

"Erdoğan tarihin akışını değiştirecek…"
Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında açıklamalarda bulunan, Dolmabahçe mutabakatının mimarlarından AKP’li Yalçın Akdoğan, "Cumhurbaşkanımızın, tarihin akışını değiştirecek bir liderlik sergilediğini görüyoruz" ifadelerini kullandı.

AKP Ankara Millevekili Yalçın Akdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

532 şehit verdiğimiz sözde çözüm sürecinde Dolmabahçe mutabakatının da mimarlarından olan Akdoğan, "Son ABD ziyaretinde de görüyoruz ki birtakım lobiler harekete geçiyor. Ermeni lobisi, Yahudi lobisi, FETÖ lobisi... Birçok farklı lobilerin konsorsiyum halinde Türkiye'yi karaladığını, kötülediğini ve Erdoğan karşıtlığı üzerinden bir şeyler yapmaya çalıştığını görüyoruz. Bu haksız karalama kampanyalarına karşı Sayın Cumhurbaşkanımızın nasıl bir lider olduğunu daha iyi anlatmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"TARİHİN AKIŞINI DEĞİŞTİRECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tarihin akışını değiştirecek bir liderlik sergilediğini savunan Akdoğan, "Bölgemizde sınırlar yeniden çizilmeye çalışılıyor. Oldubittilerle terör koridoru oluşturulmaya çalışılıyor. Bize bir tarih dayatılmaya çalışılıyor. İşte bu tarih dayatılması çabasına karşı tarihin akışını değiştirecek büyük bir liderliktir sergilenen" şeklinde konuştu.

ERDOĞAN'IN ZİYARETİ TEPKİLERE NEDEN OLMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Trump'ın skandal mektubuna rağmen ABD'ye gidecek olması muhalefette tepkilere neden olmuştu.

Ziyaretin ardından eleştirilerde bulunan İYİ Parti Sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu ise katıldığı canlı yayında "Bu mektup takdim edilecek bir mektup mudur? O hakaret dolu cümlelere uygun bir şekilde iadesi gerekir. Onca hakarete rağmen gösterdiği nezaketi muhalefete de göstersin" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler