Erdoğan'a mektupta 'siyanür' şüphesi

Erdoğan'a mektupta 'siyanür' şüphesi
Kahramanmaraş'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderilmek üzere PTT'ye bırakılmış olan bir mektubun üzerindeki "siyanür içilecek" yazısı polis ve AFAD ekiplerini harekete geçirdi. Yapılan incelemenin ardından mektubu gönderen şahsın yakalandığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderilmek üzere postalanan bir mektubun üzerinde "siyanür içilecek" ifadelerine yer verilmesi Kahramanmaraş emniyetini harekete geçirdi.

AFAD ekiplerinin yaptığı incelemede zarfta siyanür izine rastlanmazken, detaylı inceleme için laboratuvara gönderileceği belirtildi.

Sakarya Mahallesi'ndeki PTT şubesine giden K.P., Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderilmek üzere bir zarf bırakıp ayrıldı. Zarfı alan görevli, üzerine "siyanür içilecek" yazısını görünce durumu hemen AFAD'a bildirip, şubedeki diğer vatandaşlar da dışarı çıkarıldı. İhbar üzerine PTT'ye gelen AFAD ekipleri, özel kıyafetlerle şubeye geçti. İlk olarak zarfta cihazlarla siyanür taraması yapıldı ve siyanüre rastlanmadı. Zarf daha sonra detaylı inceleme için laboratuvara gönderilmek üzere özel bir kutuya konuldu.

Öte yandan mektubun sahibi K.P.'yi yakalamak için polis çalışma başlattı.

MEKTUBUN SAHİBİ ORTAYA ÇIKTI

Mektupta siyanür izine rastlanılmazken, mektubu gönderen şahısa da ulaşıldı.

Mektubu gönderenin yüze 70 engelli olduğu belirtildi. 56 yaşındaki şahsın, eşinden ayrıldığı ve bir süredir de psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.