Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez Sağlık Bakanı Koca'yı ensesinden yakaladı. Erdoğan'a yaranma tweetiydi

Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez Sağlık Bakanı Koca'yı ensesinden yakaladı. Erdoğan'a yaranma tweetiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve eski sağ kolu Turhan Çömez, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istismar yaptığı söyledi. "Beyin ölümü gerçekleşti ama göz işaretiyle iletişim kurdu" diye açıklama yapan Bakan Koca için Turhan Çömez, "Göz işaretleri ile iletişim kuran birinde beyin ölümü yoktur." dedi.

Bakan Koca, paylaşımında Almanya''da hastaneye kaldırılan Osman Kızılkaya''nın "beyin ölümü" nün gerçekleştiği söyleyerek evine gönderildiğini bildirmişti.

Koca, "Almanya''da, beyin ölümü gerçekleştiği söylenerek hastaneden evine gönderilen, fakat göz işaretleriyle iletişim kurabilen vatandaşımız Osman Bey, az önce uçakla Ankara’ya getirildi. 59 yaşındaki hastaya, Cumhurbaşkanımızın olaydan haberdar olmasıyla “evi”, yani ülkesi sahip çıktı!" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın eski sağ kolu Turhan Çömez de bu açıklamalara tepki gösterdi.

Çömez, "Bıktık istismarlarınızdan. Göz işaretleri ile iletişim kuran birinde beyin ölümü yoktur. Beyin ölümü değil palyatif olması nedeniyle eve gönderilmiştir. Sahi şu Hollanda’dan getirdiğin siliyer diskinezi hastasının akıbeti ne oldu? Cevabına hekimlik diplomanı da ekle lütfen." dedi.

"Bıktık istismarlarınızdan" diyen Çömez sosyal medya hesabından şunları söyledi: 

"Bıktık istismarlarınızdan.
Göz işaretleri ile iletişim kuran birinde beyin ölümü yoktur. 
Beyin ölümü değil palyatif olması nedeniyle eve gönderilmiştir.
Sahi şu Hollanda’dan getirdiğin siliyer diskinezi hastasının akıbeti ne oldu?
Cevabına hekimlik diplomanı da ekle lütfen." dedi.

İlgili Haberler