Ergin Ataman'dan rakiplerine gözdağı: İddialıyım...

Ergin Ataman'dan rakiplerine gözdağı: İddialıyım...
Son şampiyon Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, Dörtlü Final'in basın toplantısında, "İddialı bir koçum. Bunda da devam ediyorum. Kazanıp 19 Mayıs'ı coşkuyla 21 Mayıs'taki finale getirmek istiyoruz. 'Şampiyon olacağız' diyorum." dedi.

Basketbol THY Avrupa Ligi''nde Dörtlü Final''in basın toplantısı gerçekleştirildi.

Sırbistan''ın başkenti Belgrad''da yarın başlayacak organizasyona ev sahipliği yapacak Stark Arena''da düzenlenen basın toplantısına, Dörtlü Final''e kalan Anadolu Efes, Real Madrid, Barcelona ve Olympiakos takımlarının başantrenörleri ile birer oyuncuları katıldı.

"YENİDEN KAZANMAMIZ DAHA EĞLENCELİ OLACAK"

Son şampiyon Anadolu Efes''in başantrenörü Ergin Ataman, yaptığı açıklamada, üst üste 2. kez şampiyon olmak istediklerini belirterek, "Geçen sezon kupayı kazanmak olağanüstüydü. Kupayı yeniden kazanırsam çok daha eğlenceli olacak. Yumrukları basketbolseverlerin önünde havaya kaldıracağım." ifadelerini kullandı.

Bu sezona iyi başlayamadıklarını ancak toparlanarak Dörtlü Final''e kaldıklarını aktaran Ataman, "Çok zor bir sezon oldu. Çok başarılı bir takımım ve oyuncularım var. En önemli dönemde gerçek oyunumuzu ortaya koymaya başladık. Kazanmak için buradayız. Kaldı iki. Buna takım olarak hazırız. Bazı sakatlık problem yaşadık ancak şu an tam kadro buradayız. Unvanımızı korumaya çalışacağız." dedi.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Ergin Ataman, Olympiakos ile yarın yapacakları yarı final maçına 19 Mayıs Atatürk''ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı''nda çıkacaklarına ilişkin, "Atatürk''ün Türk gençliğine armağan ettiği bir bayram. Türk ulusu için önemli bir bayram. Tüm Türk ulusunun bayramı kutluyorum. Zor bir maç olacak. İddialı bir koçum. Bunda da devam ediyorum. Kazanıp 19 Mayıs''ı coşkuyla 21 Mayıs''taki finale getirmek istiyoruz. ''Şampiyon olacağız'' diyorum. Son şampiyonun başka bir iddiası olamaz." diye konuştu.

SHANE LARKIN: ASLA TATMİN OLMAYAN BİR YAPIMIZ VAR

Anadolu Efes''in milli oyuncusu Shane Larkin ise Avrupa''nın en büyük organizasyonunda bir kez daha şampiyon olmak istediklerini vurgulayarak, "Asla tatmin olmayan bir yapımız var. Hala kazanmak için çok açız. Başantrenörünüz size güvendiğinde birbirinize inanıyorsunuz. En büyük farkımız bu. Bu sene de kupayı kazanmak için çok büyük bir iştahımız var. Kupayı bir kez daha kazanıp evimize götürmek istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.