Erk Acarer'in paylaşımlarının ardından Sedat Peker'den çok konuşulacak açıklama

Erk Acarer'in paylaşımlarının ardından Sedat Peker'den çok konuşulacak açıklama
Sedat Peker, gazeteci Erk Acarer'in Kıbrıs paylaşımlarının ardından, kumarhanede görüntüleri yayınlanan Rauf Denktaş'ın torunu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiası ile hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Gazeteci Erk Acarer''in, bu akşam Rauf Denktaş''ın oğlu ve Kıbrıs’ın önemli siyasetçisi Serdar Denktaş’ın oğlu Rauf Denktaş''a ilişkin kumarhane görüntüleri yayınlamıştı.

"YENİ BİR ERKAM VAKASI"

Acarer''in paylaşımlarının ardından Peker, "Vay be arkadaş, önümüzde örnek olarak Türkiye’de yaşanılanlar duruyorken Kıbrıs’ın efsanesi Rauf Denktaş’ın torunu, Kıbrıs’ın önemli siyasetçisi Serdar Denktaş’ın oğlu kumar masalarında görüntüleniyor. Bu işin nereye gideceğini biliyorsunuz değil mi? Bir sonraki bölümde şantaj amaçlı fuhuş kasetleri çekilecek. Sonrasında kokain baronlarının hizmetine girecek. Yani yeni bir erkam vakası" ifadelerini kullandı.

İşte Sedat Peker''in o açıklamaları:

"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki Savcı ve Hakimler gerçekten tüm bölgeyi şaşırtmaya devam ediyor. halil falyalı’yı hastaneden çıkarıp cezaevine yollamışlar. Galiba Kıbrıs’ta kıyamet kopmak üzere. 

Vay be arkadaş, önümüzde örnek olarak Türkiye’de yaşanılanlar duruyorken Kıbrıs’ın efsanesi Rauf Denktaş’ın torunu, Kıbrıs’ın önemli siyasetçisi Serdar Denktaş’ın oğlu kumar masalarında görüntüleniyor. Bu işin nereye gideceğini biliyorsunuz değil mi?

Bir sonraki bölümde şantaj amaçlı fuhuş kasetleri çekilecek. Sonrasında kokain baronlarının hizmetine girecek. Yani yeni bir erkam vakası. Solcular “Yurtseveriz” diyerek öldüler, sağcılar “Vatanseveriz” diyerek öldüler. Sonuç olarak sadece şehit oldular.

Vallahi hissediyorum ki cennetmekan Rauf Denktaş’ın kemikleri şu an sızlıyordur. Kendi Kıbrıs’ı kurtaran kahraman, torunu ise halkı açken, yoksulken kumarhanelerde kumar oynayan bir kumarbaz (cennetmekan Rauf Denktaş’ın kabrini ziyaretimin fotoğrafları)."

İlgili Haberler