Erol Bulut'un kader haftasında Christoph Daum'dan bir paylaşım daha geldi

Erol Bulut'un kader haftasında Christoph Daum'dan bir paylaşım daha geldi
Fenerbahçe ile adı geçen Christoph Daum, sosyal medya hesabından yine İstanbul paylaşımı yaptı. Alman teknik adam, Ortaköy Camii’sinin önünde eşiyle olan fotoğrafını paylaşıp “Günaydın. Good Morning. Guten Morgen.” notunu düştü. Sarı lacivertli taraftarların ise Daum’a sarı lacivert kalp emojileri yollaması dikkat çekti.

Sözcü gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe’nin son 3 maçta iki mağlubiyet almasının ardından Daum ismi yeniden gündeme geldi. Tecrübeli teknik direktör, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

ORTAKÖY CAMİSİ’NİN ÖNÜNDEKİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Alman teknik direktör, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Günaydın, Good Morning, Guten Morgen!” yazdı. Çok sayıda etkileşim alan paylaşım, sarı lacivertli taraftarlar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

FENERBAHÇE İLE 2 ŞAMPİYONLUĞU VAR

Daum, Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nda Başakşehir’e yenildiği maçtan sonra da Türkiye’de çekilmiş bir fotoğrafı paylaşmış ve ”Türkiye benim ikinci vatanımdır” demişti. Süper Lig’de 2003-2004 ve 2004-2005 sezonunda Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayan Daum daha önce 1994-1995’te de Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşımıştı.