Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir'den flaş Beşiktaş açıklaması

Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir'den flaş Beşiktaş açıklaması
Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, pazar günü Beşiktaş karşısına teslim olmak için değil, puan ve puanlar almak için çıkacaklarını söyledi.

Hüseyin Çimşir yönetimindeki B.B Erzurumspor, pazar günü Beşiktaş’a konuk olacak. Teknik patron Çimşir, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu. 

Beşiktaş'ın Türkiye’nin büyük takımlarından ve şampiyonluk adaylarından bir tanesi olduğunu söyleyen Çimşir, "Artıları, eksileri var. Bizim her müsabakaya, her puana talip olduğumuzu daha önce söyledim. Zor bir müsabaka bunu açıkça söylememiz lazım. Biz oraya, beyaz bayrağı kaldırarak teslim olmaya gitmiyoruz. Kazanmak, puan almak için sahada 90 dakika mücadele eden bir takım olacak. Umut ediyorum, inşallah istediğimizi, arzuladığımızı alıp buraya geliriz. Yavaş yavaş kazanma alışkanlığına sahip olmamız gerekiyor. Takım halinde kırılgan bir yapımız var. Gölü yedikten sonra problemler yaşayabiliyoruz, bunu ortadan kaldırmamız gerekiyor" diye konuştu.

huseyin-cimsir-besiktasa-teslim-olmaya-gitmiyoruz-1923-dhaphoto6.jpghuseyin-cimsir-besiktasa-teslim-olmaya-gitmiyoruz-1923-dhaphoto3.jpg