Eser Karabil kimdir nereli ve kaç yaşında?

Eser Karabil kimdir nereli ve kaç yaşında?
Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda karşımıza çıkacak olan Eser Karabil kimdir, nereli ve kaç yaşında? Soruları daha dizi başlamadan gelmeye başladı. Peki, Eser Karabil Ertuğrul'da hangi rolde olacak?.. 

Büyük bir ilgi ve alakayla izlenen Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Yeni sezona yeni isimler de katıldı. Bunlardan biri de Eser Karabil oldu. Eser Karabil'i daha önce Muhteşem Yüzyıl; Kösem Sultan dizisinde görmüştük. Peki Eser Karabil kim, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

ESER KARABİL KİMDİR?

1980 yılının Ağustos ayında dünyaya gelen Eser Karabil’in burcu Aslan’dır.Aslen İzmir’de doğmuştur. Boyu 1.79 cm, kilosu ise 75 ‘tir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunu oyuncu, ayrıca Ege Üniversitesi Eütt (Ege Üniversitesi Tiyatro Topluluğu)’nda yer almıştır.

Bir dönem ekranlarda büyük beğeni ile izlenen Ezel dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

Daha sonra, Kırmızı ışık, Firar, Karagül, Kaybedenler, Kardeş Payı, Galip Derviş, Ne Gelen Var Ne Giden, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Fazilet Hanım ve Kızları gibi projelerde rol almıştır.

2018 yılında ise Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.