Eski eşinin üstünü başını parçaladı! Feyza Aktan Özcan Deniz'e böyle saldırdı

Eski eşinin üstünü başını parçaladı! Feyza Aktan Özcan Deniz'e böyle saldırdı
Evlilikleri 2019 yılında biten Feyza Aktan ve Özcan Deniz çiftiyle ilgili bomba bir görüntü ortaya çıktı.

Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde oğlu Kuzey Deniz’i görmek için eski eşi Feyza Aktan’ın evine gittiği ve Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan, tarafından darp edildiği öne sürülmüş hatta Feyza Aktan’ın Özcan Deniz’in üstünü parçaladığı iddia edilmişti.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında yaşanan şiddet olayının görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan Özcan Deniz ve Feyza Aktan''ın velayet davası bugün gerçekleşti.

Özcan Deniz, boşandığı eşi Feyza Aktan''dan olan çocuğu Kuzey Deniz''in okulundan arandı. Okul müdürü, Özcan Deniz’in oğlunun okula gelmediğini söyledi. 

15 Eylül 2021 tarihinde eski eşi Feyza Aktan’ın evine giderek oğlunu görmek isteyen Özcan Deniz, oğlunun halen pijamalarla olduğunu gördü. 

Bunun üzerine Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında tartışma çıktı. Öfke patlaması yaşayan Feyza Aktan Özcan Deniz’e saldırarak tokat attı. 

Neye uğradığı şaşıran Özcan Deniz ise ne yapacağını bilemedi ve eski eşi Feyza Aktan’ı sakinleştirmeye çalıştı. 

Özcan Deniz’in bütün müdahalelerine rağmen öfkesi dinmeyen Feyza Aktan, Özcan Deniz’in üstünü yırttı. Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında yaşanan korkunç şiddet olayı ise kameralara yansıdı. 

Medyaya sızan görüntülerde Feyza Aktan’ın eski eşi Özcan Deniz’e şiddet uyguladığı görülüyor. Öte yandan Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında gerçekleşen velayet davası bugün görüldü. Fakat karar duruşması 14 Aralık 2021 tarihine ertelendi.

İlgili Haberler