Eskişehir'de kumarbazlara büyük operasyon

Eskişehir'de kumarbazlara büyük operasyon
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri bir iş yerinde kumar oynatıldığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Polis ekiplerinin yaptığı baskın sonucunda 58 kişi kumar oynarken yakalandı. Kumar oynayan kişilere ve iş yeri sahibine 260 bin 188 lira idari ceza yazıldı. İşyeri sahibi Mehmet D.'ye idari soruşturma açıldı.

DHA'nın haberine göre Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri Arifiye Mahallesi’ndeki bir işyerinde kumar oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçti.
Savcılık izniyle baskın yapılan işyerinde 58 kişi kumar oynarken yakalandı. Kimlikleri tespit edilen 58 kişiye koronavirüs tedbirlerine uymadıkları ve kumar oynadıkları gerekçesiyle toplam 260 bin 188 lira idari para cezası kesildi.
Zabıta ekiplerince daha önce kumar oynatıldığı için mühürlendiği tespit edilen işyerinde yapılan aramalarda çok sayıda tombala kağıdı ve topu bulunurken, işyeri sahibi Mehmet D. hakkında ‘kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak, mühür fekki ve bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma' suçundan adli soruşturma başlatıldı.

eskisehirde-kumar-oynayan-58-kisiye-260-bin-lira-ceza-5901-dhaphoto2.jpgeskisehirde-kumar-oynayan-58-kisiye-260-bin-lira-ceza-5901-dhaphoto4.jpg

eskisehirde-kumar-oynayan-58-kisiye-260-bin-lira-ceza-5901-dhaphoto1-001.jpg