Her uçak yüzgecinin altında bir pilot yatmakta! Hepsinin ayrı bir hikayesi var

Her uçak yüzgecinin altında bir pilot yatmakta! Hepsinin ayrı bir hikayesi var
Estonya'da bulunan Amari Mezarlığı, uçak kuyruk yüzgeçleriyle süslenmiş bir dizi mezara ev sahipliği yapıyor.

Estonya''nın kuzeyindeki Harju ilçesinde bulunan Amari Mezarlığı, uçak kuyruk yüzgeçleri ile süslenmiş bir dizi mezarın bulunduğu dikkat çekici bir mezarlık.

Bu mezarların neden üzerinde uçak yüzgeci olduğunun yanıtı, mezar taşlarının altında ve bu mezarlarda dinlenenlerle birlikte yatıyor.

SOVYET PİLOTLARININ MEZARLARI

Bunlar, Estonya''nın Sovyet işgali sırasında görevlerini yerine getirirken öldürülen Sovyet pilotları. 

Mezar yeri, ülkesi için hayatını tehlikeye atan tüm askerlere gerçekten saygı uyandıracak bir manzara olarak karşınıza çıkıyor.

Hayatını kaybedenlere hürmet etmenin, muhtemelen öldükleri bir uçağın kanatlarını kullanmaktan daha iyi bir yolu ne olabilirdi?

O yıllardan bu güne kadar korunmuş mezarlar günümüzde bile bakımlı olarak duruyor ve uzun ormanlar ve gür yeşilliklerle çevrili olduğu belirtiliyor. 

Bununla birlikte, bu yüzgeçlerin, o dönemin Rus yapımı herhangi bir uçağından kolayca temin edilebileceğinden, bu yüzgeçlerin tam olarak içinde öldükleri uçaklardan olup olmadığı konusunda gerçek bir doğrulama bulunmuyor. 

Mezarlıkları acımasız bir şey olarak düşünüyoruz ancak gerçekte, dünya çapında kendilerine ait bir hikayesi olan birçok büyüleyici mezarın olduğu biliniyor.