Üç aylık hamile olan Fahriye Evcen teknede poz verdi. Sosyal medya yıkıldı

Üç aylık hamile olan Fahriye Evcen teknede poz verdi. Sosyal medya yıkıldı
İkinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ve oğlu Karan'la birlikte ailece Bodrum'da tatillerine devam ediyor. Fahriye Evcen, teknede çekildiği yeni tatil fotoğraflarını yayınladı. Evcen’in paylaşımı dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı. 

''Çalıkuşu'' dizisinde tanıştıktan sonra 2017''de dünya evine giren Fahriye Evcen ile Burak Özçivit Bodrum’da tatilde…

Üç aylık hamile olan güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde tatil sezonunu açarak ailesiyle Bodrum''a gitti. Tatilden kareleri 13 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan 36 yaşındaki güzel, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmemişti. Fit haliyle her daim adından söz ettiren Evcen''in belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmamıştı.

Karan adında bir oğlu bulunan ve şimdilerde yeniden anne olmaya hazırlanan Evcen, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Ünlü oyuncu, tekne pozlarını sosyal medya hesabından, "Ahoy!" notuyla takipçileriyle paylaştı. Heyecanı gün geçtikçe artan Fahriye Evcen, krem rengi büstiyeri ve aynı renkte pantolonuyla objektif karşısında poz verdi.

Oyuncunun paylaştığı tatil fotoğrafları takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

Öte yandan Burak Özçivit, Rusya''nın başkenti Moskova’da para karşılığında kadınlarla yemek yemesi ise magazin gündemine oturmuştu. 
 

İlgili Haberler