Falcao ve Kerem'in sağlık durumu açıklandı

Falcao ve Kerem'in sağlık durumu açıklandı
Galatasaray Kulübü, sabah yapılan antrenmanda kafa kafaya çarpışarak hastaneye kaldırılan Kerem Aktürkoğlu ve Falcao'nun sağlık durumlarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Kolombiyalı Falcao’nun yüz kemiklerinde kırık tespit edildiği, Aktürkoğlu'nda ise herhangi bir problem olmadığı belirtildi.

Süper Lig''in 35. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray''da sabah antrenmanında Kerem Aktürkoğlu ve Falcao kafa kafaya çarpışarak hastaneye kaldırılmıştı. Sarı kırmızılı kulüp, oyuncuların sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün yapılan antrenmanda yaşadıkları kafa çarpışmasının ardından sponsor hastanemiz Ulus Liv Hospital’da tetkikleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Radamel Falcao’nun yüz kemiklerinde kırık tespit edildi. Oyuncumuzun bu akşam anestezi altında kapalı bir redüksiyon müdahalesi ile tedavisi planlandı. Yapılan tetkiklerinde herhangi bir problem ile karşılaşılmayan Kerem Aktürkoğlu ise tedbir amaçlı olarak gözetim altında tutulacaktır." denildi.

 

İlgili Haberler