Farah Zeynep Abdullah ve sevgilisi Efe Çelik ilk kez el ele görüntülendi

Farah Zeynep Abdullah ve sevgilisi Efe Çelik ilk kez el ele görüntülendi
'İnci' karakterini canlandırdığı 'Masumlar Apartmanı' dizisinden geçtiğimiz yıl ayrılan Farah Zeynep Abdullah, 'Bergen' filmiyle büyük çıkış yakaladı. Ünlü oyuncu, sevgilisi müzisyen Efe Çelik ile ilk kez el ele objektiflere takıldı.

Bir sezon boyunca ''İnci'' karakteriyle rol aldığı ''Masumlar Apartmanı'' dizisindeki performansıyla beğeni toplayan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, ''DJ Artz'' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik ile ilk kez el ele objektiflere yakalandı. 

EL ELE NİŞANTAŞI TURU

Snob Magazin’in haberine göre; 4 Mart 2022 tarihinde vizyona giren, yaklaşık 5.5 milyon kişiyi sinema salonlarına çeken biyografik ve dram türündeki ''Bergen'' filmiyle adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, bir süredir birlikte olduğu Efe Çelik ile ilk kez el ele görüntülendi. Nişantaşı''nda objektiflere yansıyan sevgililerin, rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı.

"BANA SORU SORMAYIN"

Neşesinin yerinde olduğu gözlenen güzel oyuncu, kendisine yöneltilen sorulara "Konuşmak istemiyorum. Bana soru sormayın" dedikten sonra hızlıca bir apartmana girdi.

Öte yandan Farah Zeynep Abdullah, salaş giyim tarzı ve makyajsız haliyle dikkatlerden kaçmadı.


 

İlgili Haberler