Fatih Erbakan'dan Sedef Kabaş açıklaması

Fatih Erbakan'dan Sedef Kabaş açıklaması
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Cumhurbaşkanına Hakaret"ten tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş hakkında açıklama yaptı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, cumhurbaşkanına hakaret suçundan tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş’ın sözlerine ilişkin, “Gazeteci hanımefendinin ifadelerini asla tasvip etmiyoruz, doğru bulmuyoruz. Çok yakışıksız, çok çirkin ifadeler kullanmışlar, işi çok ileri götürmüşler. Bu ifadeler sadece sayın Cumhurbaşkanı’na değil, başka siyasetçi devlet adamına da asla söylenmemesi gereken ifadelerdir” dedi.

Fatih Erbakan, Anadolu Buluşmaları kapsamında gittiği Gümüşhane’de basın toplantısı düzenledi. Gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Erbakan, şunları söyledi:

"TÜRK SİYASETİNDE ÇIĞIR AÇIYORUZ"

“Biz Yeniden Refah Partisi olarak, iktidarın da muhalefetin de yanlışına yanlış, doğrusuna doğru diyerek Türk siyasetinde çığır açıyoruz. ‘Tek çare, geçmişte olduğu gibi bugün de Milli Görüş’ diyoruz, ‘Yeniden Refah Partisi’ diyoruz. Bundan böyle Milli Görüş’ün vakti gelmiştir.

"TASVİP ETMİYORUZ"

Gazeteci hanımefendinin ifadelerini asla tasvip etmiyoruz, doğru bulmuyoruz. Çok yakışıksız, çok çirkin ifadeler kullanmışlar, işi çok ileri götürmüşler. Bu ifadeler, sadece sayın Cumhurbaşkanı’na değil, başka siyasetçi devlet adamına da asla söylenmemesi gereken ifadelerdir.