Fatih Portakal yakalamıştı jet yanıt geldi. Yanan ünlü koydaki iş makinesinin sırrı belli oldu

Fatih Portakal yakalamıştı jet yanıt geldi. Yanan ünlü koydaki iş makinesinin sırrı belli oldu
Fatih Portakal’ın Bodrum’da yanan Kargılı Koyu’ndaki iş makinesinin çalışmasıyla ilgili “Setleme çalışması mı? Yoksa imara mı açılıyor?” iddialarına Orman Bölge Müdürlügü’nden jet yanıt geldi.

Bodrum’da yanan ünlü koydaki iş makinesinin sırrı belli oldu. Önce lavanta sonra avanta

Gazeteci Fatih Portakal dün Bodrum’daki Kargılı Koyu’daki yanan bölgedeki iş makinalarının çalıştığı bir video paylaştı.

Portakal paylaşımında “Burası Bodrum, Mazı-Çökertme arası Kargılı koyu. İş makinası çalışıyor. Yangından sonra setleme çalışması mı? Yoksa imara mı açılıyor? Bölge halkı bilgi edinmek istiyor.” ifadelerini kullanmıştı.

Portakal paylaşımına Orman Genel Müdürlüğü’nden açıklama geldi. Portakal o açıklamayı da yine sosyal medya hesabından paylaştı. Portakal, “Bodrum Mazı Kargılı koyda çalışan is makinası ne yapiyor? @OGMgovtr den yapılan açıklama. Lavanta tarlası yapıldığı belirtiliyor. @TCTarim” ifadelerini kullandı.

Orman Genel Müdürlüğü’nün açıklamasının son bölümünde, “Söz konusu yere fidan dikileceği beyan edilmiştir” denildi.

İşte o açıklama:

Öte yandan bölge halkı ise daha önce de buna benzer birçok bu tip arazilerde imara açılmasının önündeki engelin ‘zeytinlik’ vasfı değiştirilerek ‘tarla’ tapuya kaydedildiğini daha sonra da imara açıldığını iddia ettiler.

Orman Bölge Müdürlüğü’nün açıklamasına Portakal’ın takipçilerinden birbirinden dikkat çekici paylaşımlar geldi.

O paylaşımlardan bazıları şöyle:

İlgili Haberler