Fatih Portakal'dan Ali İhsan Yavuz'a jet yanıt!

Fatih Portakal'dan Ali İhsan Yavuz'a jet yanıt!
AKP'li Ali İhsan Yavuz'un düzenlediği basın toplantısında kendisi hakkında yaptığı açıklamalara tepki gösteren Fatih Portakal, "Asıl şimdi siz pot kırdınız Ali İhsan Yavuz bey. Yazık! Bir de bana #fetö hiç yapışmaz bilesiniz, aklınızda bulunsun" dedi.

AKP'li Ali İhsan Yavuz düzenlediği basın toplantısında FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ı eleştirdi. Portakal'dan Yavuz'un sözlerine yanıt gecikmedi.

Ali İhsan Yavuz, Gazeteci Fatih Portakal'ın ismini FETÖ ile birlikte anarak "Fatih Portakal da bir video paylaşmış, altına da ‘pot üstüne pot kırmaya devam’ demiş ve bir videomu yayınlamış. Ben Fatih Portakal’ın da başkasının oyununa gelmiş olabilir diyorum." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ali İhsan Yavuz, basın mensuplarının devam eden geçersiz oy sayımlarına yönelik bir sorusuna "YSK'nın verilerine göre fark 19 bine düşmüş görünüyor. Ama daha bizim elimizde düzeltilecek hazırlık yaptıklarımız..." sözleriyle cevap vermişti. Hatasını anlayan Yavuz, Özür dileyerek, "Sadece sayıyı verdim çıktım oldu mu?" ifadelerini kullanarak uzaklaşmıştı. Fatih Portakal da birçok gazeteci gibi bu görüntüleri ekranlara taşımıştı.

FATİH PORTAKAL'DAN JET YANIT!

Gazeteci Fatih Portakal, Ali İhsan Yavuz'un sözlerine jet hızla yanıt verdi.

Portakal, sosyal medya adresinden paylaştığı mesajda; "Asıl şimdi siz pot kırdınız Ali İhsan Yavuz bey. Ekibiniz daha dikkatli olabilirdi.Ben böyle video paylaşmadım ve paylaşmam. Canlı yayın yaptığım için bilirim. Dil sürçmesi olarak düşünmüştüm. Yazık! Bir de bana #fetö hiç yapışmaz bilesiniz, aklınızda bulunsun." ifadelerine yer verdi.

fatih-portakal.jpg