Fatih Portakal’ı televizyonculuğu bıraktığına bin pişman etti. Selçuk Tepeli FOX TV'de öyle bir yorum yaptı ki

Fatih Portakal’ı televizyonculuğu bıraktığına bin pişman etti. Selçuk Tepeli FOX TV'de öyle bir yorum yaptı ki
FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Selçuk Tepeli’nin TCDD tarafından, Haydarpaşa ile Sirkeci Gar alanlarının kültür ve sanat etkinliklerinde kullanılmak üzere kiraya verilmesi ihalesiyle ilgili İBB’nin temyiz başvurusunu yorumladığı anlar ortalığı yıktı geçti.

Danıştay, TCDD tarafından Haydarpaşa ile Sirkeci Gar alanlarının kültür ve sanat etkinliklerinde kullanılması amacıyla kiraya verilmesine ilişkin düzenlenen ihalede, Bölge İdare Mahkemesi’nin kararını bozdu ve ihaleyi iptal etti.

Kararda; “İBB'nin ortak girişim tarafından ihaleye teklif verilmesi hâlinde, her bir ortak tarafından 4 milyon TL tutarında iş deneyim belgesi (ihaleye teklif veren ortak girişim dört şirketten oluştuğundan toplam 16 milyon TL iş deneyim belgesi) istenilmesinin rekabeti daraltan ve eşit yarışma şartlarını ihlâl eden bir düzenleme olduğu sonucuna varıldığı” vurgulandı.

FOX TV Ana Haber Sunucusu Selçuk Tepeli, Gar ihalesi için alınan kararı yorumladı. Tepeli, “Şimdi Haydarpaşa ve Sirkeci Garı ile ilgili bunlar konuşulurken konuşulmayan ve benim canımı sıkan bir şey var. Dünyanın hiçbir büyük şehrinde böyle tarihi ve güzel gar binaları gar olmaktan çıkartılmamış. Şimdi bu ikisinin bir defa gar olarak kullanıma sokulması lazım çünkü o kentlerin kimliğini oluşturur” dedi.