Fatih Terim transfer listesini hazırladı

Fatih Terim transfer listesini hazırladı
Galatasaray, önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için girişimlere başladı. Sarı kırmızılılarda, Tetteh, Samaris ve Melih İbrahimoğlu, Fatih Terim’in radarına girdi.

Galatasaray, yeni sezonun kadrosu için dört koldan çalışmalara başladı. Benjamin Tetteh, yine Aslan’ın listesine girerken Benfica’nın yıldızı Samaris için de ilk temas kuruldu. Rapid Wien’in genç yeteneği Melih İbrahimoğlu’nu ise Fatih Terim bizzat istedi.

Fanatik Gazetesi'nden Metin Karabaş'ın haberine göre; Ara transfer döneminde de Galatasaray'ın gündeminde olan Benjamin Tetteh'ten Fatih Terim vazgeçmedi. 21 yaşındaki futbolcu, sezon sonunda Sarı- Kırmızılılar’a imza atmak için hazır. Tetteh, Sparta Prag yönetimine bu konudaki kararını bildirdi, “Galatasaray yine teklif yaparsa, bu kez kabul edin” restini çekti. Yeni sezonda farklı bir taktiğe geçmeyi düşünen Fatih Terim, Tetteh transferinin gerçekleşmesi halinde Diagne ile bir

Sarı kırmızılılar, transferde geleceğe yatırım yapmayı da planlıyor. Bu yönde 1 numaralı aday Melih İbrahimoğlu. Fatih Terim, Rapid Wien’de forma giyen 18 yaşındaki genç yeteneği bizzat istedi. Asıl bölgesi orta sahanın ortası olan ancak kanatlarda da görev yapan gurbetçi futbolcu, Rapied Wien’in ikinci takımında bu sezon müthiş bir performans gösterdi. Melih, çıktığı 19 karşılaşmada 6 gol atarken, 9 da asist yaptı.