Fatma Toptaş'tan yıllar sonra Recep İvedik itirafı geldi

Fatma Toptaş'tan yıllar sonra Recep İvedik itirafı geldi
Oyuncu Fatma Toptaş, önceki gün City’s Nişantaşı çıkışında görüntülendi. Ünlü oyuncunun mini aracı şaşkınlık yarattı. Toptaş’ın Recep İvedik itirafı ise olay oldu. 

Şef Gürkan Topçu ile uzun süredir aşk yaşayan Fatma Toptaş, iki kez ertelemek zorunda kaldıkları nikâh tarihlerinin sorulması üzerine, “Sürpriz olsun” açıklamasında bulundu.

''YURT DIŞINDA ÇOK GÖRÜYORUM''

İki yıldır kullandığı mini aracının çok faydasını gördüğünü belirten oyuncu, "“Bisikletin park ettiği yere park ediyorum. Bu araçlardan yurt dışında çok görüyorum. Maalesef Türkiye’de pek alışkın değiliz” dedi.

''OYUNCUNUN İŞİ GÖRÜŞMEK''

Bir süredir setlerden uzak kalan Toptaş, yeni iş görüşmelerinin olduğunu belirterek, “Şu an bir iş yok. Oyuncunun işi görüşmek. Görüştüğümüz işler var. İnşallah ekrana döneceğim” ifadelerini kullandı.

''RECEP İVEDİK'' İTİRAFI

2008 yılında komedyen Şahan Gökbakar ile birlikte ''Recep İvedik''te rol alan Toptaş, filmin elde ettiği başarının kendisini şaşırttığını söyledi: Yeni mezun olmuş bir insan olarak bu kadar büyük bir başarı beklemiyordum. 7-8 milyon izlenme, insanları ilgisi beni şaşırtmıştı.
 

İlgili Haberler