Federasyonda dönen dolapları avcunun içi gibi bilen adam Orhan Yıldırım, TFF'de yaşanan depremin hiç görülmemiş yüzünü açıkladı

Federasyonda dönen dolapları avcunun içi gibi bilen adam Orhan Yıldırım, TFF'de yaşanan depremin hiç görülmemiş yüzünü açıkladı
Ünlü gazeteci Orhan Yıldırım, TFF'de yaklaşan seçim öncesi yaşanan son gelişmeleri açıkladı. Yıldırım, perde arkasında kalan olayların iç yüzünü tek tek anlattı.

YENİÇAĞ SPOR ÖZEL

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve beraberindeki bazı isimler federasyondaki görevlerinden istifa etti. Gazeteci Orhan Yıldırım, yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

AĞAOĞLU BIRAKACAK MI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takım şampiyon olduktan sonra başkanlığı bırakma kararı aldı. Zira aynı zamanda yürüttüğü Kulüpler Birliği Başkanlığı sonrası, futbolun patronu olmak istiyor. Şeklinde söylentiler vardı. Ancak kendisi tam aksi açıklama yaptı. Federasyon başkanlığı için aday olmadığını net şekilde ortaya koydu. 

Ağaoğlu’nun aday olması halinde; destekçileri  ise şunlardı: Göksel Gümüşdağ, Mehmet Baykan, ve Ali Düşmez. Dışardan ise Hüsnü Güreli..
Ancak bu proje suya düşünce, Gümüşdağ ve Güreli isimleri öne atıldı.

KIRAN - ÇEBİ AŞ

Rizespor Başkanı Tahir Kıran federasyon bünyesindeki oluşuma karşı bayrak açtı. Kıran, Ahmet Nur Çebi’ye aday olması için hem kendisi, hem de hatırı sayılı kişileri araya koydu. Mevcut yönetimden Servet Yardımcı destek olmadı. Ancak, Erhan Kamışlı destek veren ilik isim oldu. Bu oluşuma Ali Koç da kayıtsız  kalmadı. Burak Elmas henüz rengini belli etmedi. Murat Sancak da, Koç gibi Çebi’nin arkasında olan başkanlardan..

SÜRPRİZ İSİM

Başkan, Çebi’nin Federasyon Başkanlığına sıcak baktığı açık. Kulüp çevresinde ise dolaşan iddia şu: Çebi, Federasyon başkanlığı için garanti alırsa, seçime girmeyip, Serdal Adalı’nın adaylığını destekleyecek.

İlgili Haberler