Feghouli'den yeni sözleşme açıklaması

Feghouli'den yeni sözleşme açıklaması
Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Sofiane Feghouli, takımdaki geleceği hakkında konuştu. Cezayirli yıldız, yeni sözleşmeye yeşil ışık yaktı.

NTV Spor''da yer alan habere göre; Galatasaray''ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, Cezayir Milli Takımı kampında yerel basına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Feghouli, Sarı Kırmızılı camiada futbol hayatına devam etmek istediğini belirtti.

"KARİYERİMDE İKİ KUPAYI DA BURADA KAZANDIM"

Deneyimil oyuncu, "Galatasaray''a 27 yaşında geldim. Kariyerimdeki ilk kupaları burada kazandım. Eğer Galatasaray''da oynuyorsanız, her maçı kazanmalısınız. Bir mağlubiyet dünyanın sonu gibidir. Bu da benimle çok uyuşuyor" diye konuştu.

"SÖZLEŞMEMİ UZATMAYI UMUYORUM"

Feghouli, sözleşme konusuyla ilgili ise "Haziran ayında sözleşmem bitecek ancak uzatmayı umuyorum. Hedefim Galatasaray''daki macerama devam etmek. 32 yaşına gireceğim ama bu takıma katacak çok şeyim olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

Takımdaki genç oyuncular ile uyumu hakkında endişesi olmadığını dile getiren Feghouli, "Gençlere ayak uydurabilir miyim? Bence evet. Saha içinde lider rolüne bürünmek, benim için doğal bir şey" dedi.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 15 resmi karşılaşmaya çıkan Feghouli, 3 gol attı ve 1 asist yaptı.