Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ankaragücü’nden sonra bir takımda daha virüs şoku

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ankaragücü’nden sonra bir takımda daha virüs şoku
Başlangıç tarihi tartışma konusu olan Süper Lig’de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ankaragücü kulüplerinde korona virüse rastlanmıştı. Bu kulüplerden sonra bir takımda daha korona virüs şoku yaşanıyor. TFF 1. Lig ekibi Erzurumspor’da 4 futbolcuda, 1 teknik heyet görevlisi, 1 a takım çalışanı ve 5 kulüp çalışanında korona virüs çıktığı açıklandı.

Korona virüs salgını nedeniyle normalleşme adımlarının atıldığı Türkiye’de futbol liglerinin başlangıç tarihi tartışma konusu olmuştur. Bazı çevreler, futbolun erken başladığını savunurken, bazı çevreler ise futbol liglerinin başlaması gerektiğini savunuyordu.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ankaragücü kulüplerinde korona virüs vakalarına rastlandı. Süper Lig’deki kulüplerin ardından bir takımda da daha korona virüs görüldü. TFF 1. lig ekiplerinden Erzurumspor tarafından yapılan açıklamada, 4 futbolcu, 2 teknik görevli ve 5 kulüp çalışanında korona virüse rastlandığı belirtildi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Erzurumspor’umuzda bugün yapılan 2. Covid-19 testi sonucu 4 futbolcumuz, 1 teknik heyet, 1 A takım personeli 5 kulüp çalışanının (11) test sonucu pozitif çıkmış, buna ilaveten durumu şüpheli olan 12 kişi testlerinin tekrarlanması için hastaneye sevkleri sağlanmıştır.”

 

 

İlgili Haberler