Fenerbahçe'de Vefa Küçük'ten Aziz Yıldırım ve Ali Koç çıkışı! Çok sinirlendi

Fenerbahçe'de Vefa Küçük'ten Aziz Yıldırım ve Ali Koç çıkışı! Çok sinirlendi
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı başladı. Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe''de Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı başladı. Toplantıda Vefa Küçük, Nail Kır ve Sait Yılmaz adaylığını açıkladı.

Divan Başkanı Küçük, sert açıklamalar yaptı.

Küçük, "Nisan ayında yüksek divan kurulu başkanlık seçimimiz var. Ben dahil 3 aday var. Ben de adayım, diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyorum. Ben, Ali Koç''un adamıymışım. ''Ali Koç''un adamı Vefa Küçük''ü Divan''da bir devirelim, sırası gelince de Ali Koç''la hesaplaşalım diyorlar.'' Ali Koç Başkan yokken bana Aziz Yıldırım''ın adamı dediler. Evet, ben bir adamım ama kimsenin adamı değilim" sözleriyle sert çıkıştı.

"Fenerbahçe''ye hizmet etmekten vazgeçersem namerdim" diyen Küçük, "Ali Koç''a tenkitlerimi yaptım ama diğer kulüplerde olduğu gibi şovumu yapmadım. Ali Koç''a saygısızlık etmem, ettirmem. 4 yıl Aziz Yıldırım''ın başkanlığında, 4 yıl da Ali Koç''un başkanlığında yüksek divan kurulu başkanlığı yaptım." dedi.

 

İlgili Haberler