Fenerbahçe'de forma savaşı erken başladı. Samandıra'ya göz kırptı

Fenerbahçe'de forma savaşı erken başladı. Samandıra'ya göz kırptı
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Nazım Sangare, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile basın toplantısı düzenledi. Sangare, soru gelmesi üzerine, "Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'den formayı alıp, bir daha da bırakmayacağım" dedi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve milli futbolcu Nazım Sangare, basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Basın toplantısına, Fenerbahçe'nin yeni transferleri arasında bulunan Nazım Sangare'nin açıklamaları damga vurdu. Sangare, takıma yeni katıldığını ve kısa süre içerisinde formayı takım arkadaşı Gökhan Gönül'den alacağını söyledi. 

SAMANDIRA'YA GÖZ KIRPTI 

Nazım, "Kendi takımında Gökhan Gönül oynuyor. Milli Takıma sen seçildin. Bu durumla ilgili ne söylemek istersin?" sorusuna, "1,5 aydan beri Fenerbahçe'deyim, biraz geç katıldığım için sanki bana biraz zaman gerekiyor. Sabırlı olmam gerekiyor. Eminim ki hoca bana şans verecek, formayı verecek. O zaman en iyisini vermem gerekiyor, ondan sonra formayı bir daha vermek istemiyorum. Eminim ki vermeyeceğim" şeklinde yanıt verdi. 

Basın toplantısı kapsamında Hırvatistan ve Rusya mücadelelerini değerlendiren Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ise şunları söyledi:

"FIFA sıralamasında, Hırvatistan dokuzuncu, Rusya 33-34. bizimle beraber. Macaristan 47. sırada. Hırvatistan daha güçlü, daha iyi oyuncuları olan bir takım. Tabii bir hazırlık maçı olacak. Her maçın ayrı önemi var. Uluslar Ligi'nde gruptan çıkabilmek için Rusya ve Macaristan maçlarını kazanmamız gerekiyor. Çağırılan kadrodan sağlık sebebiyle Abdülkadir ve Gökhan bizimle olmadı, onun dışında tüm kadro burada. Çağrılması muhtemel oyuncular var. Sakat oyuncuların durumunu değerlendireceğiz. Çağlar'ın oynama durumu zor, Cenk'i değerlendirebiliriz, Burak'ın sakatlığı var. Kenan'ın belinde sorun var.

"HER MAÇI KAZANMAK DURUMUNDAYIZ" 

Oynayacak tüm arkadaşların kendi durumlarını görmeleri için böyle ciddi bir ekiple oynamak avantaj. Daha önce yaptığımız gibi güçlü takımlarla, belki Belçika'nın da bir talebi vardı o konuda da bir karar vereceğiz, hazırlık maçları yapıyoruz. Kendi oyuncularımız güçlerini görmesini ve belirli bir seviyeye ulaşmalarını istiyoruz. Her maç önemli, her maçı kazanmak durumundayız. Hazırlık maçını kazandıkça sadece FIFA sıralamasına girerken avantajlar yakalıyorsunuz maç kazandıkça. Uluslar Ligi'ndeki iki maçı resmi puan olması açısından tercih ederim.

"OLABİLDİĞİNCE DEĞİŞİKLİK YAPILACAK" 

Hazırlık maçında da tüm oyuncuları görme şansınız var. Olabildiğince bazı değişiklikler olacaktır. Buraya çağırdığımız oyuncuların bizce farkı yok. Çekirdek kadro oluşturmaya çalışıyoruz ama bunları geçebilecek oyuncuların bu dönemlerde iyi işler yapması gerekiyor. Hırvatistan maçını oynayacak oyunculara söylüyorum çok önemli. Önünüze çıkan duvarı aşmalısınız, aşmadan kimse sizi duvarın üstünden atmaz."  

Kaynak: Anadolu Ajansı