Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan’ın kadro dışı bırakılma nedeni ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan’ın kadro dışı bırakılma nedeni ortaya çıktı
Fenerbahçe Kulübü, Mesut Özil ve Ozan Tufan'ı kadro dışı bıraktı. İki ismin hakkında neden böyle bir karar alındığı da ortaya çıktı.

AYTUNÇ AKIN -  YENİÇAĞ

Şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan ancak büyük hayal kırıklığına uğrayan Fenerbahçe''de deprem etkisi yaratan bir karar alındı.

Sarı Lacivertli ekip; Arsenal''den transfer edilen Mesut Özil ve Watford''dan devre arasında geri dönen Ozan Tufan''ın, süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada; "Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır." denildi.

NEDEN KADRO DIŞI KALDILAR?

Süper Lig''in 30.haftasında Fenerbahçe, sahasında Konyaspor''u 2-1 mağlup etmişti. Kanarya''nın hocası İsmail Kartal, yıldız oyuncuyu ikinci devre başlamadan oyundan almıştı.

TEKNİK HEYETE SAYGISIZLIK

Özil''in oyundan alındığı için teknik direktör Kartal ile sözlü tartışma yaşadığı, bu sebeple kadro dışı kaldığı öğrenildi. Yine Ozan Tufan’ın da teknik heyetle yaşadığı problemler nedeniyle kadro dışı kaldığı ortaya çıktı.

İSMAİL KARTAL''IN İŞİNE KARIŞTILAR

İki ismin de İsmail Kartal''ın kadro tercihlerine karıştığı, oynaması ve oynamaması gereken isimleri belirttiği için Kartal''ın kızdığı ve bu durumu yönetime bildirdiği öğrenildi.

Fenerbahçe ile 37 maça çıkan Mesut Özil, 9 gol atarken 3 de asist yaptı. 182 maçta forma giyen Ozan Tufan ise 21 gol atarken 24 de asist yapma başarısı gösterdi.

İlgili Haberler