Fenerbahçe'de Nihat Özdemir için "ihraç" sesleri

Fenerbahçe'de Nihat Özdemir için "ihraç" sesleri
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in kulüpten ihraç edilmesiyle ilgili büyük bir talep geldiğini ve gerekeni yapacaklarını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Özdemir'in dün katıldığı bir canlı yayında 2010-2011 sezonuyla ilgili söylediği sözlerin ardından sarı lacivertli kulüpten tepki geldi.

Sarı-Lacivertli kulübün başkan vekili Semih Özsoy, Nihat Özdemir ile ilgili kulüp üyelerinden büyük bir serzeniş olduğunu belirterek kulüp televizyonu aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe, Türkiye’dir. Kongre üyesi olmayanlardan bile büyük talep geliyor. 2011’den bu yana mücadele var. Böyle bir şey yapmasına kayıtsız kalamayız. En büyük yaptığı haksızlık dava tarafıdır. Ne gerekiyorsa yapılacaktır. Ne gerekirse yapılır" ifadelerini kullandı.

NİHAT ÖZDEMİR, FENERBAHÇE'DEN İHRAÇ MI EDİLİYOR?

Özsoy sözlerini şöyle sürdürdü:

"3 Temmuz ile biz çok üzüntülüyüz. Fenerbahçe'nin büyük taraftarı ve kongre üyeleri, hem telefon hem faks hem de mail yağmuruna tuttu. Fenerbahçe gerekeni her zaman yapar. Nihat Bey bunu eminim kasıtlı ve bilinçli olarak yapıyor. Şu ana dek düzeltme gelmesi de bunun kararlı yapılmasındandır"

"Neye hizmet ediyor, niye bunları yapıyor bilmiyoruz. Biz anlayamayız. 3 Temmuz bizim kırmızı çizgimiz. Bizim olmazsa olmazımızdır. Bilerek veya bilmeyerek, kimlere, neye hizmet ediyor? Nihat Özdemir'in bunu açıklaması lazım."

"Hiç mi yüreği sızlamadı bu açıklamaları yaparken. Onurlu bir şekilde gereğini yapması gerekiyor. Ofsayt, gol mücadelemizdeki söylediklerimizden farklı bir şey bu. FETÖ'yü lanetlemeli ve kendisi FETÖ illetinin neresinde, bunu anlatmalıdır."