Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a transferine şartlı evet! İşte o detay...

Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a transferine şartlı evet! İşte o detay...
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılmak istediğini Sarı Lacivertli yönetime bildiren Ozan Tufan hakkında karar verildi.

Fenerbahçe''de Mesut Özil ile birlikte kadro dışı bırakılan Ozan Tufan''ın takımdaki geleceği şekilleniyor...

Sarı Lacivertlilerin sezon başında satın alma opsiyonuyla Premier Lig ekibi Watford''a kiraladığı milli futbolcu, istenilen performansı veremediği gerekçesiyle devre arasında sarı lacivertli takıma geri dönmüştü.

AYRILMAK İSTEDİĞİNİ İLETTİ

Kadro dışı bırakılmasının ardından takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Ozan Tufan Fenerbahçe''den ayrılmak istediğini yönetime iletti.

F.BAHÇE BONSERVİS BEKLİYOR

Ajansspor''un haberine göre; Fenerbahçe yönetimi ile görüşmeler yapan Ozan Tufan alacaklarına karşılık bonservisini almak isterken, yönetim milli futbolcuya ''getir 4.5 milyon Euro bonservis bedeli, istediğin takımı git'' restini çekti.

BEŞİKTAŞ''A GİDECEK

27 yaşındaki futbolcu, bonservis konusunu hallederse sarı lacivertli takımın ezeli rakibi Beşiktaş''a imza atacak. Siyah beyazlı yöneticilerle görüşmeler yapan ve anlaşma sağlayan orta saha oyuncusunun önündeki en büyük engelin ise bonservis bedeli olduğu, ancak Fenerbahçe yönetiminin tavrının net olduğu ifade edildi.

Piyasa değeri 6,5 milyon Euro olan Ozan Tufan devre arasında geldiği Fenerbahçe''de 8 maçta toplam 285 dakika forma giyerken, gol ya da asist yapma başarısı gösteremedi.

Ozan Tufan, Bursaspor''da 46 maçta 3 gol ve 9 asistlik sezonunun ardından 12 Ağustos 2015 tarihinde 7 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe''nin yolunu tuttu. Milli futbolcu sarı lacivertli formayı 182 kez giyerken bu karşılaşmalarda 21 gol kaydetti ve 24 asist yaptı.


 

İlgili Haberler