Fenerbahçe'de Sadık Çiftpınar'la yollar resmen ayrıldı

Fenerbahçe'de Sadık Çiftpınar'la yollar resmen ayrıldı
Fenerbahçe'de yeni sezon planlamasında yer almayan ve kadro dışı bırakılan Sadık Çiftpınar'ın sözleşmesi resmen feshedildi.

Fenerbahçe''nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira''nın kadro planlamasında yer bulamayan ve sözleşmesi feshedilen Sadık Çiftpınar, giderken büyük bir fedakarlıkta bulundu.

Fenerbahçe''nin sözleşmesini feshettiğini duyurduğu Çiftpınar, takımdan ayrılırken 8 milyon TL''lik alacağından vazgeçti. Sadık''ın bu hareketi camiadan takdir aldı.

Öte yandan Sadık Çiftpınar''ın eski takımı Yeni Malatyaspor ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Haber Global''e konuşan kulübün basın sözcüsü Hakkı Çelik, transfere ilişkin "Yüzde 99 bitti" diyebilir ifadelerini kullandı.

TARAFTARI OLDUĞU KULÜBE BÜYÜK FEDAKARLIK

Sarı lacivertli kulübün takımda düşünmediğini belirttiği Sadık Çiftpınar eski kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe’de forma giydiği dönemde maaşında indirim yaparak Fenerbahçe’nin limit konusunda önünü açan Sadık Çiftpınar, 8 milyon TL alacağından vazgeçerek sarı lacivertli kulübe önemli bir kaynak yarattı.

FENERBAHÇE''DEN AÇIKLAMA

Sarı lacivertli kulüpten de konuya ilişkin beklenen açıklama geldi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile anlaşan Sadık Çiftpınar’a yolun açık olsun diyor; kariyerinin geri kalanında sonsuz başarılar diliyoruz" denildi.

Açıklamanın tamamı ise şöyle:

"2019 yılında Fenerbahçemizin formasını giymeye başlayan, istisnasız her zaman ruhu ve aidiyetiyle formamızın hakkını vermek için mücadele eden, gerek kişiliği gerek özel yaşamı gerekse futbolculuğu ile örnek bir sporcu olan Sadık Çiftpınar ile yollarımız ayrılmıştır.
 
Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile anlaşan Sadık Çiftpınar’a yolun açık olsun diyor; kariyerinin geri kalanında sonsuz başarılar diliyoruz.
 
Çocukluk hayali olan Fenerbahçe forması için her zaman elinden gelenin en iyisini yapan Sadık Çiftpınar’a; Kulübümüz ve kalbi Fenerbahçe ile atan milyonlarca taraftarımız adına ortaya koyduğu tüm fedakârlıklar, sahada formamız için verdiği emek ve hizmetler için teşekkür ediyoruz."

İlgili Haberler