Fenerbahçe’den TFF yönetimine sert tepki

Fenerbahçe’den TFF yönetimine sert tepki
Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, TFF kurumlarının tamamen çöktüğünü belirterek, , yapılan hataların kasıtlı olduğunu düşündüklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında yaşanan hakem hataları ile ilgili konuşan Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kurumları ve Başkan Yıldırım Demirören’i sert bir dille eleştirdi. NTV’de yayınlanan ‘%100 Futbol’ programında konuşan Semih Özsoy, TFF kurumlarının tamamen çöktüğünü söyledi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile ilgili kendilerine yapılan yorumlarda “Pek gelmez, fazla ilgilenmez” şeklinde ifadelerle karşılaştıklarını belirten Semih Özsoy, yapılan hataların kasıtlı olduğunu düşündüklerini söyledi. Merkez Hakem Kurulu’nun değişmesinin yeterli olmayacağını belirten Semih Özsoy “Durum vahim… Federasyon kurumlarının tamamı çökmüş durumdu… Yapının ve sistemin değişmesi lazım” ifadesini kullandı.

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu hakkında da konuşan Semih Özsoy “Yusuf Namoğlu gidecek zaten… Yusuf Namoğlu’nun gitmesini bize bağlamasınlar. Ancak bu yetmez. Biz Türk futbolunu çekip çevirebilecek, talimat almayacak insanların peşindeyiz” şeklinde konuştu. Semih Özsoy, çalınan düdüklerin sıradan olmadığını, yaşanan hatalarda art niyet aradıklarını belirtti.

Semih Özsoy, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İlk yarıdaki maçları biz hakem hatası olarak görüyorduk ve kötüyüz diye de çok konuşmuyorduk. Bursaspor ve sonraki Kayseri maçı da malumun ilanı oldu. Bir şey yapmak isterseniz önce ortamı hazırlarsınız. Bunu gördük. Bursa maçında yaşananlar facia. Seyredip bir de golü vermesinin açıklaması yok. Dışarıdan duyduklarımız da var ama duyum diye söylemiyorum.

Biz ısrarlı ve kararlı bir şekilde arkasında duracağız bunların. Malatya maçında Hasan Ali'ye verilen sarı kart. Kovaladı resmen ona sarı kart vermek için. Isla yine öyle Kayseri maçında. Tolgay'a herhalde sarı kart otobüste verilmiştir.”

"İLAÇ DA YAPARSIN, SİLAH DA..."

“VAR'ı biz farklı kullanıyoruz. Çıkarlar uğruna bir karmaşa var. Teknolojiyi nasıl kullandığınıza bağlı. İlaç da yaparsınız, silah da. Ben Kayseri maçından sonra da söyledim. Düdük astırmak bizim hedefimiz olamaz. Bir düdük gider, bir düdük gelir. Düdükleri verenler hatta sistem sorgulanmalıdır. Geçmiş başkanımızın dönemlerinde de bu böyleydi. Medyasıyla, Fenerbahçe'yi dışarıya atmak isteyen bir sistem var, buna güçleri yetmez.”

"BURSA VE KAYSERİ MAÇLARI MALUMUN İLÂNI OLDU"

"İlk yarıdaki maçları biz hakem hatası olarak görüyorduk ve kötüyüz diye de çok konuşmuyorduk. Bursaspor ve sonraki Kayseri maçı da malumun ilanı oldu. Bir şey yapmak isterseniz önce ortamı hazırlarsınız. Bunu gördük. Bursa maçında yaşananlar facia. Seyredip bir de golü vermesinin açıklaması yok. Dışarıdan duyduklarımız da var ama duyum diye söylemiyorum.

Biz ısrarlı ve kararlı bir şekilde arkasında duracağız bunların. Malatya maçında Hasan Ali'ye verilen sarı kart. Kovaladı resmen ona sarı kart vermek için. Isla yine öyle Kayseri maçında. Tolgay'a herhalde sarı kart otobüste verilmiştir."

İlgili Haberler