Fenerbahçeliler maç boyu Beşiktaş'a küfür etti, beIN Sports tamamının yayınladı! En ufak bir durumda ses kısarlardı

Fenerbahçeliler maç boyu Beşiktaş'a küfür etti, beIN Sports tamamının yayınladı! En ufak bir durumda ses kısarlardı
Spor Toto Süper Lig'in 17.haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertli taraftarlar maç boyu Beşiktaş aleyhine küfürler etti. Yayıncı kuruluş beIN Sports, küfürlerin tamamını sesi kısmadan yayınladı.

Süper Lig''in 17.haftası dev bir maça sahne oldu. Fenerbahçe ile Beşiktaş Ülker Stadı''nda karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 berabere sonuçlandı.

Dev derbiye yayıncı kuruluş damga vurdu. Tribünü dolduran Sarı Lacivertli taraftarlar mücadele boyunca Beşiktaş''a küfürlü tezahüratlarda bulundu. Statta edilen küfürlerin tamamı televizyona yansıdı. Yayıncı kuruluş beIN Sports ise küfürleri yayın sesini kısmadan yayınladı.

Türkiye Futbol Federasyonu''nun konuyla ilgili bir disiplin sevki yapıp, yapmayacağı ise merak ediliyor.

BEŞİKTAŞ''TAN TEPKİ

Statta edilen küfürler, televizyona yansımasıyla Beşiktaş cephesinden tepki geldi.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu üyesi Umut Şenol, sosyal medya hesabından konuyla ilgili, "Daha önce bir sürü rezilliği gördük ama ilk defa bu kadar büyük bir yayıncı kuruluş rezaleti görüyorum. Edilen küfürlerde sesi kısmayı bıraktım bir de özellikle tribünleri gösteriyorsunuz." mesajını yayınladı.

Beşiktaş''ı yakından takip eden muhabir Cansel Kemiksiz ise sosyal medyadan bu duruma tepki gösterdi. Kemiksiz, "Küfürlü tezahürat olunca ses kısılmıyor değil mi ? @beINSPORTS_TR Sizde ceza vermezsiniz hafta içi duymadık dersiniz @TFF_Org" dedi.

 

İlgili Haberler