Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez Fenerbahçe'nin neden başarısız olduğunu açıkladı. Ali Koç buna çok alınacak

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez Fenerbahçe'nin neden başarısız olduğunu açıkladı. Ali Koç buna çok alınacak
Ekonomi yorumlarıyla dikkat çeken Mahfi Eğilmez, Fenerbahçe'nin şu anki görüntüsüyle ikinci lig takımı olduğunu söyledi ve problemi açıkladı: Türkiye'deki durumla aynı!

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez Süper Lig’de zor günler yaşayan Fenerbahçe’nin başarısızlığına dikkat çekerken, Sarı-Lacivertlilerin içinde bulunduğu çıkmazı Türkiye’ye benzetti.
Zaman zaman futbol yorumlarıyla dikkat çeken Mahfi Eğilmez, Fenerbahçe’nin şu andaki görüntüsüyle ikinci lig seviyesinde bir takım olduğunu vurguladı.

“BU BİLE BÜYÜK BAŞARI”

Sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulunan Eğilmez, “Fenerbahçe, süper lig seviyesinde para harcanmış olsa da ikinci lig seviyesinde bir takım. Bu takımın maç kazanması şans dışında mümkün değil. Takımın bu görüntüsüyle ligde şu an bulunduğu yerde olması büyük başarı” ifadelerini kullandı.

TAKİPÇİSİ: BIRAK FENERİ, TÜRKİYE’YE BAK

Kısa sürede binlerce etkileşim alan paylaşıma bir yorumda bulunan takipçisi Mahfi Eğilmez’e “Bu ülkede Fenerbahçe den daha fazla konuşulmayı hak eden sorunlar var. Başarıya gelince futbolun oynanması bu ülkede büyük başarı ve şans. Toplumun yüzde 90 ı mutsuz ve psikolojik olarak çökmüş durumda kimsenin feneri meneri takacak hali yok. Daha ciddi mevzuları konuşmalısınız!” diyerek tepki gösterdi.

“KONU SANDIĞINIZDAN DAHA CİDDİ”

Eğilmez takipçisine anında yanıt vererek, “Fenerdeki liyakatsilzik olayıyla Türkiye''deki durum aynı. Onun için bu konu sandığınızdan daha ciddi.” Paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler