"FETÖ ile mücadele devlet sopası haline dönüştürüldü"

"FETÖ ile mücadele devlet sopası haline dönüştürüldü"
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, 15 Temmuz dolayısıyla Meclis bahçesinde yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadelenin bir devlet sopasına dönüştürüldüğünü belirtirken Yeniçağ ve Sözcü'nün hedef alınmasını da eleştirdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Habertürk’ün Meclis bahçesinde gerçekleştirdiği özel yayınında değerlendirmelerde bulundu.

İktidarın muhalefeti susturmak için FETÖ ile mücadeleyi devlet sopasına dönüştürdüğünü belirten Aydın, daha önce Yeniçağ ve Sözcü gazetelerine açılan FETÖ soruşturmalarını da eleştirdi.

Konuşmasında gazetemiz yazarı Yavuz Selim Demirağ’ın İmamların Öcü kitabını hatırlatan Koray Aydın, “Yeniçağ gazetesi milli duruşun simgesi olan bir gazete her ikisi hakkında FETÖ soruşturması açıldı. FETÖ ile mücadelenin bir devlet sopası halinde dönüştürüldüğünün farkında olacağız” ifadelerini kullandı.

"YENİÇAĞ MİLLİ DURUŞUN SİMGESİ"

İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın açıklamaları şu şekilde:

“Bugün siyasal iktidar FETÖ ile mücadeleyi sadece muhalefeti susturma aracına dönüştürmüştür. Düşünebiliyor musunuz? Yeniçağ yazarlarından Yavuz Selim Demirağ, İmamların Öcü diye bir kitabı var. Yeniçağ gazetesi milli duruşun simgesi olan bir gazete her ikisi hakkında FETÖ soruşturması açıldı. Sadece öyle mi Sayın Saygı Öztürk’ün Okyanus Ötesindeki Vaiz diye bir kitabı var Sözcü gazetesine aynı şekilde dava açıldı. Saygı Öztürk’ün kitabından yazdıkları davalarda delil olarak kullanılıyor. Bu işin soruşturmasını yapanlar o kitabın yazarına FETÖ’cü muamelesi yapıyorsa bunu aklı selim her insanın görmesi lazım.”

“FETÖ İLE MÜCADELE DEVLET SOPASI HALİNE DÖNÜŞTÜ”

“FETÖ ile mücadelenin bir devlet sopası haline dönüştürüldüğünün farkında olacağız. En son Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e 2016 yılında benzer açılmış bir dava hiçbir şey bulamamışlar 31 Mart seçimlerinde AKP Genel Başkanı, genel başkanımıza ‘Seni hapse atacağım’ dedi. Sayın Akşener, “Bavulumu aldım geldim kimseden korkmuyoruz” diyerek Türkiye adına cesaret simgesi olmasından sonra bugün açılan davanın bir kıymeti yoktur ama FETÖ ile mücadelenin devlet sopasına dönüştürüldüğünün anlaşılması bakımından önemli bir durumdur.”