Feyza Çıpa ile Kutsi ayrıldı mı? Feyza Çıpa kimdir?

Feyza Çıpa ile Kutsi ayrıldı mı? Feyza Çıpa kimdir?
Birliktelikleriyle adlarından sıkça bahsedilen Feyca Çıpa ile Kutsi ayrıldı mı? Sorusu sıkça soruluyor. Bunun sebebi ise Çıpa Instagram'dan fotoğrafları silmesi neden oldu. Peki, Feyza Çıpa kimdir? 

Feyza Çıpa ile Kutsi ayrıldı mı? Magazinin yeni gündemi olan bu haberden sonra Feyza Çıpa bir açıklama yaptı: Ben Kutsi'ye sinirlenince Instagram'dan fotoğraf siliyorum. Sonra bu haberler çıkıyor. Suçlusu benim bu durumum. dedi. Peki Feyza Çıpa kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? İşte detaylar...

FEYZA ÇIPA İLE KUTSİ AYRILDI MI

Son dönemde sürekli ayrılıp, barışan çiftten Feyza Çıpa, ''Her evde olduğu gibi bizde de anlaşmazlıklar yaşanıyor. Ama olaylar fazla büyümüyor. Kutsi'ye sinirlenince Instagram'da fotoğrafları siliyorum. Hemen 'Ayrılık’ haberleri çıkıyor. Bu durumun suçlusu benim” açıklamasını yaptı.

Kutsi de "O sildikçe, ben fotoğraf koyup güzel şeyler yazıyorum. İyiyiz biz'' diye konuştu.

ciga.jpeg

FEYZA ÇIPA KİMDİR?

Feyza Çıpa, 24 Mayıs 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yaptı ancak bambaşka bir alanda kariyer çizerek Miss Turkey'e katıldı. 2007 yılında girdiği Miss Turkey yarışmasında üçüncü oldu. Televizyon kariyerine Baba Ocağı adlı diziyle merhaba diyen Feyza Çıpa, 2007 yılında Arka Sıradakiler adlı dizideki rolüyle büyük beğeni topladı. Ardından çeşitli klipler ve 2010’da Çarkıfelek programlarında yer aldı. Şarkıcı Kutsi ile yaşadığı ilişki nedeniyle sık sık magazin gündemine konu olan Feyza Çıpa; Uygun Adım Aşk, Mavi Kelebekler, Huzur Sokağı, Türk’ün Uzayla İmtihanı ve Hanım Köylü dizilerinin oyuncu kadrosunda yer aldı.