Fırça uzatan Belçikalı Türkiye forması giydi

Fırça uzatan Belçikalı Türkiye forması giydi
A Milli Futbol Takımımız'ın İzlanda'ya iniş yaptığı sırada Emre Belözoğlu'na fırça uzatarak tartışmalara neden olan Belçikalı turist, Türkiye forması giyerek özür diledi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2020 Elemeleri için İzlanda'ya oynayacağı mücadele öncesi havalimanınında yaşanan 'fırça' krizi sonrası tepki çeken Belçikalı turist, Türkiye forması giyerek özür diledi.

İzlanda ile oynayacağı mücadele öncesi  Keflavik Havalimanı'nda Emre Belözoğlu'na fırça uzatarak röportaj yapmak isteyen Belçikalı turist Corentin Siamang, sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Olayın ardından sosyal medyada Türk kullanıcıların hedefi haline gelen 26 yaşındaki Siamang, Türklerle bir araya geldi.

Fırça eylemiyle ırkçılık yapmak gibi bir amacının olmadığını söyleyen Siamang, Türkiye forması giyerek Türk halkından özür diledi.

"MAKSADIM AŞAĞILAMAK VEYA IRKÇILIK DEĞİL"

Türk taraftarlardan özür dileyen Corentin Siamang maksadının aşağılamak veya ırkçılık olmadığını, sadece şaka yapmak istediğini söyledi. Türkiye forması giyerek Türk taraftarlarla birlikte bir video çeken Siamang, özür dileyerek Türkiye’ye sevgilerini gönderdiğini ifade etti.