2 şezlong 1 şemsiye kirası ne kadar biliyor musunuz? Bu soyguna kim izin veriyor

2 şezlong 1 şemsiye kirası ne kadar biliyor musunuz? Bu soyguna kim izin veriyor
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bulunan Dilek Yarımadası Milli Parkı'ndaki plajlarda şezlong ve şemsiye kiralama fiyatları tatilcileri isyan noktasına getirdi.

2 şezlong 1 şemsiye ücreti dudak uçuklattı. Bu soyguna kim izin veriyor

Aydın''ın Kuşadası ilçesindeki Dilek Yarımadası Milli Parkı''ndaki plajlarda, işletmeci firmanın belirlediği şezlong ve şemsiye kiralama fiyatları, tatilcilerin tepkisine neden oldu. Durumu sosyal medya hesaplarında paylaşan tatilciler, "Bu kadar da olmaz, 2 şezlong 1 şemsiye 200 TL. Yazıktır, günahtır" ifadelerini kullandı.

Güzelçamlı Mahallesi''nde Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı içindeki plaj, lokanta ve büfe işletmecilerinin uyguladığı fiyat politikası, bayram tatili için bölgeye gelenlerin tepkisini topladı. Milli parkta bulunan plajların bir bölümü halkın ücretsiz kullanımına sunulurken, diğer bölümü ise işletmecilere ayrıldı.

Halka ücretsiz açılan bölümdeki yoğunluktan dolayı işletmelerin bulunduğu plajlara yönelen tatilciler, şezlong ve şemsiye için talep edilen fiyatlara tepki gösterdi. Fiyatlara tepkilerini sosyal medyadan dile getiren tatilcilerin mesajlarında, Dilek Yarımadası Milli Parkı gibi doğa harikası bir yerde halkın bu tür hizmetlerden daha ucuza faydalanması gerektiği vurgulanırken, "Bu kadar da olmaz! 2 şezlong 1 şemsiye 200 TL. Yazıktır, günahtır" ifadelerinin kullanıldığı görüldü.

Yakınları ile Kurban Bayramı tatili için Kuşadası''na geldiklerini söyleyen Mert Erdem, "Milli Park bize çok keyifli ve hoş bir ortam sunuyor. Ancak 2 şezlong ve 1 şemsiye için talep edilen fiyat çok yüksek" dedi.

Kuşadası''ndaki tatilciler, Milli Park''taki plajlarda yoğunluk ve fiyat politikası sebebiyle ilçedeki diğer belediye plajlarını tercih etti.

İlgili Haberler