Fox TV muhabiri Öznur Aslan gözyaşlarını tutamadı

Fox TV muhabiri Öznur Aslan gözyaşlarını tutamadı
İsmail Küçükkaya'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'yla ilgili sorusu, sınır hattında bulunan Fox TV muhabiri Öznur Aslan'ı duygulandırdı. Canlı yayında gözyaşlarını tutamayan Aslan, sosyal medyada da gündem oldu.

YENİÇAĞ / İSTANBUL

Gazeteci İsmail Küçükkaya, sunup yönettiği Çalar Saat programında Barış Pınarı Harekatı için sınır hattında bulunan Fox TV muhabiri Öznur Aslan'a bağlandı.

Küçükkaya, harekat bölgesindeki son durumu aktara Aslan'a daha sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı küçükken nasıl kutladığını sordu.

Öznur Aslan bu soru karşısında duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.

Öznur Aslan'ın gözyaşları, yayın sırasında ekran başında olan izleyicileri de duygulandırdı.

Aslan, Küçükkaya'nın sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Coşkulu bir bayram kutluyorduk biz. Ama çok özür diliyorum konuşamayacağım. Burada olmak biraz daha insana vatanının milletinin kıymetini gösteriyor. Çünkü şu kadar yakınımızdaki bir devlette Suriye'de yaşanan olaylar ve bizim bunlara karşı kilometrelerce kıtaların ötesinden gelen devletlere karşı verdiğimiz mücadele var burada. İşte bu yüzden de polislerle, askerlerle birlikte olduğunuzda, onların fedakarlığını gördüğünüzde tabii ki duygulanıyorum açıkçası. Hassas olduğum konulardan bir tanesi. Ama çocukken bugünlerden çok daha başarılı bayramlar kutluyordum."