FOX TV'nin sevilen dizisi final kararı aldı. Hayranlarına kötü haber

FOX TV'nin sevilen dizisi final kararı aldı. Hayranlarına kötü haber
FOX TV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Baraj'la ilgili hayranlarına kötü haber geldi. Başrollerinde Feyyaz Duman ve Biran Damla Yılmaz’ın oynadığı dizinin final kararı aldığı öğrenildi.

FOX TV'nin sevilen dizisi final kararı aldı. Hayranlarına kötü haber

FOX TV''de adını sevilen yapımlar arasına yazdırmayı başaran Baraj dizisiyle ilgili kötü gelişmeler yaşanıyor. Televizyongazetesi''nde yer alan habere göre alınan şok bir kararla dizinin final yapacağı öğrenildi. 

Başrollerini  Feyyaz Duman ve Biran Damla Yılmaz’ın paylaştığı dizinin reytinglerinin bir süreden bu yana iyi gitmediği ve dizi hakkında tehlike çanlarının çaldığı öğrenildi. 

Dizi ile ilgili beklenen kararının sonunda geldiği ve Baraj''ın final yapmasında karar kılındığı kaydedildi. Salı akşamları yayınlanan ve kadrosunda Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un yer aldığı dizinin reytinginin artırılması konusunda birçok yöntem denendiği ancak bunların başarılı olmadığını altı çizildi. 

39. BÖLÜM''DE FİNAL YAPACAĞI İDDİA EDİLİYOR 

Bu hafta 33. bölümü yayınlanan dizinin final haberini, Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu. Dizinin 6 bölüm sonra yani 39. bölümde final yapacağı konuşuluyor. 

MASUMLAR APARTMANI VE EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR DİZİSİYLE YARIŞIYOR 

Dizinin sezon sonunda final yapacağına yönelik geçtiğimiz hafta bazı iddialar gündeme gelmişti. Fakat net bir bilgi yoktu. Sonunda kanaldan gelen duyumlarla Baraj dizisinin de sezon sonunu göremeden final yapacağı öğrenildi! Aynı akşam yayınlanan Masumlar Apartmanı gibi çok izlenen bir dizi ile yine ekranın fenomen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz karşısında zaten işi zor olan Baraj dizisi, gittikçe düşen reytingleriyle kanalı da tatmin edemiyordu.