Jesus'a sormak lazım: Neden aldın o zaman bu adamları? Joshua King'i ve Jesus'u dinledim, hayretler içindeyim! Gürel Yurttaş yazdı

Jesus'a sormak lazım: Neden aldın o zaman bu adamları? Joshua King'i ve Jesus'u dinledim, hayretler içindeyim! Gürel Yurttaş yazdı
Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev maçını izledim. Yenilerini de... Keşke görmeseydim!

Daha önce de sormuştum. Yine soruyorum. Fenerbahçe niye aldı bu adamları? Nedir bunun nedeni?

Maçtan sonra teknik direktör Jorge Jesus da "Ofansta kalite eksikliğimiz var" demez mi?

O zaman bu kez de Jesus''a soruyorum; "O zaman neden aldın bunları?"

Mesela santrfor Joshua King''i? Adam santrfor ama şöyle bir baktığında geçmişteki performansına gol atma konusunda sıkıntısı var! Son sezonları 2, 3, 5 golle tamamlamış. Zaten oynadığı takımlar da öyle ahım şahım takımlar değil. Eee, o halde Fenerbahçe''de ne işi var? Dinamo Kiev maçında gördük zaten kalitesini! Adam bir de maçtan sonra "İki aydır top oynamıyordum" demez mi? E o zaman kim izledi, ne zaman izledi, nasıl beğendi de alıp getirdi. Hayretler içindeyim.

Mesela Dinamo Kiev maçının kadrosuna bile alınmayan ama santrfor olarak takıma katılan Tiago Çukur. Bu santrfor (!) hayatında 1 gol atmış. Çok genç, yetişecek demeyin sakın! Fenerbahçe yetiştirme yurdu mu? Zaten kendi gençleri var ve o gençler içinde eminim çok daha yeteneklileri var.

Mesela oyuna ikinci yarıda alınan ofansif orta saha (!) Lincoln. Portekiz''de Santa Clara diye bir takımdan alınmış. Eminim bu takımın adını ilk kez duyan çok insan vardır. Kimse görememiş de bu yıldızı (!) Fenerbahçe görmüş.  4 sene önce bizim Çaykur Rizespor''da da forma giymiş. Adamın sezonlarda attığı gol sayısı yok gibi bir şey. Eee, niye burada o zaman?

Jesus Dinamo Kiev maçından sonra doğru söyledi. Fenerbahçe''nin ofansında kalite eksikliği var. Madem kurtarıcı olarak Serdar Dursun girecekti; bu adamları kim ve neden aldı?

Eğer yabancı transferi yapacaksan alacağın oyuncu kadrondakinden iyi olacak ki transferi yapacaksın. Yapmış olmak için transfer yapılmaz.

Bir sürü transfer yapan Fenerbahçe''de görüldü ki; yine golcü yok. Halbuki Fenerbahçe''nin ilk transfer yapması gereken yeri burasıydı. Eğer böyle girerse lige... İşte bu büyük sıkıntı.

İlgili Haberler