Fuzul Holding'in reklam ajansı belli oldu

Fuzul Holding'in reklam ajansı belli oldu
Otomotivden inşaata, konuttan sigortaya, birçok alanda faaliyetini sürdüren Fuzul Holding'in reklam çalışmaları için anlaştığı yeni ajansı belli oldu. Buna göre şirket, dijital reklam ve pazarlaması için çözüm ortağı olarak Alametifarika ile anlaştı.

Patronlar Dünyası''nda yer alan habere göre, Türkiye’de 1992 yılından bu yana farklı sektörlerde hizmet veren Fuzul Holding''in in yeni dönemde reklam çalışmalarını yürütecek ajans belli oldu. Şirket, reklam çalışmaları için Alametifarika ile anlaştı.

REKLAM AJANSI OLARAK ÇALIŞACAK

Farklı sektörlerden birçok büyük markayı bünyesinde barındıran Alametifarika, Fuzul Holding ve bünyesinde bulunan Rubikpara, Nevita, Nevvinn, FuzulEv, FuzulOto, Fuzul Yapı şirketlerinin tüm mecralardaki iletişimini yürüterek entegre reklam ajansı olarak çalışacak.

"BAŞARILI İŞLERE İMZA ATACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM"

Yeni işbirliğine ilişkin açıklamalarda bulunan Fuzul Holding Kurumsal İletişim Grup Başkanı Gülşah Yüzer, ‘’ Fuzul Holding olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerdeki çalışmalarımıza daha farklı bir soluk katmak için bazı iş birlikteliklerimizi yenileme kararı aldık. Sürekli kendini yenileyen ve geliştiren bir yapıya sahibiz. Müşterilerimizi de bu yeniliklerle buluşturmak için her geçen gün daha çeşitli iletişim araçları ve iş ortaklarına ihtiyaç duyuyoruz. Bu kapsamda reklam tarafında, inovatif işlere imza atmış, Alametifarika ile çalışmaya başlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum. Birlikte birbirinden başarılı işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.