Galatasaray - Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray - Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler
Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunun şampiyonu bu akşam belli oluyor. Galatasaray - Başakşehir maçı saat kaçta başlayacak?

Spor Toto Süper Lig'de beklenen maç geldi! Ligde aynı puanı paylaşan Galatasaray ile Başakşehir, şampiyonluk maçına çıkıyor. İki takım da kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Galatasaray, seyircisinin de desteğiyle Başakşehir'i yenerek, art arda ikinci şampiyonluğunu almayı hedeflerken; Abdullah Avcı ve öğrencileri bir ilkin peşinde. Eğer takımlar 90 dakika boyunca yenişemezse, genel averaja bakılacak ve genel averajı fazla olan takım şampiyonluğunu ilan edecek. Galatasaray - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

19 Mayıs pazar günü oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Dev maç beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

GALATASARAY-BAŞAKŞEHİR MAÇI MUHTEMEL 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Onyekuru, Belhanda, Diagne

Başakşehir: Mert, Caicara, Mahmut, Kudriashov, Clichy, Gökhan İnler, İrfan, Mossoro, Visca, Robinho, Bajic

MAÇIN HAKEMİ CÜNEYT ÇAKIR

Şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın Medipol Başakşehir’i konuk edeceği karşılaşmada Cüneyt Çakır düdük çalacak. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Kazanan takımın şampiyonluğa ulaşacağı karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Halil Umut Meler üstlenecek.

Çakır, bu sezon UEFA tarafından da üst düzey maçlarda da görev alırken Süper Lig'de çıktığı 23 maçta 89 sarı kart ve 2 kırmızı kart gösterdi. 4 kez de penaltı kararı veren Çakır 1 kez de çift sarıdan kırımızı kartını çıkardı. 

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon Galatasaray'ın 3 maçını yönetirken sarı-kırmızılı takım 1 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Çakır, Galatasaray'ın deplasmanda Antalyaspor' 1-0 yendiği, Beşiktaş'a 1-0 mağlup olduğu ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile de 1-1'lik skorla berabere kaldığı maçlarda düdük çaldı. 

Çakır'ın yönettiği 4 maça çıkan turuncu lacivertli takımın ise 2 galibiyet mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Başakşehir'in Atiker Konyaspor ve Ankaragücü'nü 1-0'lık skorlarla mağlup ettiği, Beşiktaş'a 2-1'lik skorla yenildiği ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1'lik skorla puanları paylaştığı mücadeleyi yönetti.