Galatasaray'da bomba Burak Elmas gelişmesi: Bırakıyor mu?

Galatasaray'da bomba Burak Elmas gelişmesi: Bırakıyor mu?
Galatasaray, tarihinin en kritik dönemlerinden birini yaşarken, Başkan Burak Elmas'a istifa baskısı da artıyor. Muhalefet ciddi bir şekilde baskı yaparken, Elmas'ın Mart ayını beklediği ifade ediliyor

Galatasaray, Süper Lig''de tarihinin en kötü günlerini yaşıyor.

Haftalardır galibiyet alamayan, üst üste yenilgilerle 15. sıraya kadar inerek düşme hattının sınırına gelen sarı kırmızılı takım eleştir yağmuruna tutulurken, Fatih Terim ayrılığından sonra tek hedef haline gelen Başkan Burak Elmas''ın kritik karar aşamasına geldiği belirtiliyor.

Muhalefetin baskısı sürerken, Mart ayında yapılacak mali genel kurul bekleniyor. Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi için çalışan muhalefetin oy toplama çalışması yaptığı, Fatih Terim''e bile gidildiği ileri sürülüyor.

Galatasaray tüzüğüne göre ibra edilmeyen yönetim görevi bırakıyor. Ancak Mustafa Cengiz, ibra edilmemesine rağmen mahkemeye giderek görevde kalmıştı. Burak Elmas''ın ise "Galatasaray Spor Kulübü üyelerinin alacakları her türlü karara saygılıyım. İbra edilmezsek zaten tüzük gereği ayrılıyoruz" diyerek mahkemeye gitmeyeceğin mesajını vermesi muhalefetin de çalışmalarını hızlandırmasına yol açtı. Elmas''ın ibra olmaması halinde görevi bırakacağı belirtiliyor.

İddialara göre Dursun Özbek, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu yoğun bir çalışma içinde. Fatih Terim''e de başkan adayı olması yönünde baskı olduğu iddia ediliyor.

Galatasaray''da dananın kuyruğunun Mart ayında kopacağı bildiriliyor.