Galatasaray gol olup yağdı!

Galatasaray gol olup yağdı!
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray kendi evinde Antalyaspor’u konuk etti. Sarı kırmızılılar, karşılaşmadan 5-0’lık galibiyetle ayrılarak, Başakşehir ile arasındaki puan farkını 8’e indirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında kapanış mücadelesi Türk Telekom Stadyumu'nda oynandı. Lider Başakşehir'in maç eksiğiyle 11 puan gerisinde bulunan Galatasaray, deplasmanların en başarılı 3 takımından biri olan Antalyaspor'u konuk etti.

Sarı-Kırmızılılar zorlu geçmesi beklenen karşılaşmadan kalecisi Muslera'nın da dev performansıyla 5-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 49 puana yükselerek Medipol Başakşehir'le puan farkını yeniden 8'e indirdi.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Onyekuru (2), Badou Ndiaye, Mbaye Diagne ve Batuhan (kk) kaydetti.

Maçın 17. dakikasında Galatasaray öne geçti. Diagne sol kanattan ters tarafa Feghouli'ye uzun bir top gönderdi. Cezayirli yıldızın şutu Doğukan'a çarpan top yön değiştirdi ve filelerle buluştu.

65. dakilkada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Belhanda'nın asistinde Onyekuru ceza sahası içinde düzgün bir vuruş yaptı ve 6 haftalık gol orucunu sonlandırdı.

68. dakikada Galatasaray bir gol daha buldu. Feghouli'nin sağ kanattan kale ağzına yaptığı ortada Bahadır'dan seken top Ndiaye'nin önünde kaldı. Senegalli futbolcu bomboş pozisyonda topu filelere yolladı.

90+3. dakikada Galatasaray'da maçın skorunu belirleyen golü attı. Belhanda'nın şutunda kaleci Diego'dan seken topu Diagne filelerle buluşturdu.